lørdag, april 4, 2020

Faren skriver et hjerteskjærende innlegg på Facebook etter hans 14 år gamle sønn dør

Mest lest nå

Märtha Louise etter Ari Behns død: – En lang og sorgtung prosess

Prinsesse Märtha Louise deler vanligvis flittig fra livet sitt på sin Instagram-konto. Men nå har det vært stille fra prinsessen siden romjulen. Helt til...
Artikkelen fortsetter etter annonsen

Franske Lois ble diagnostisert med sykdommen cystisk fibrose da han var bare en måned gammel. 14. februar i år, døde han på sykehuset. Farens rørende tekst går nå viralt.

Cystisk fibrose er en arvelig sykdom som fører til forstyrrelser i kjertelfunksjonen i flere organ, blant annet lunger, mage- og tarmkanalen og bukspyttkjertelen. Lois fikk en alvorlig dobbeltsidig lungebetennelse i mai i fjor. Og i slutten av juli, fikk han nye lunger. Men dessverre var det ikke nok til å holde den unge gutten i live. Han døde på sykehuset, to uker før sin 14-årsdag.

Lois ble begravet fra Sainte-Thérèse-kirken i Belfort den 20. februar.

– Det jeg fryktet mest i verden

Etter sønnens død, skrev faren hans, Damien Iltis en rørende tekst til sønnen på Facebook. Teksten har fått mang en Facebook-bruker til å tørke en tåre.

«Her er vi», begynner faren teksten.

«Etter åtte og en halv måned med en tøff kamp for livet, dro du for å gå med englene denne fredagen den 14. februar 2020 klokken 07:50. Den dagen jeg fryktet mest i verden siden jeg fikk beskjeden om din sykdom, har dessverre kommet», skriver han videre.

Vanskelig å puste

«Jeg kan ikke lenger telle hvor mange ganger jeg har grått, om kvelden i sengen min, ved tanken på at jeg må gjennom en slik prøvelse. Og i dag har jeg vanskelig for å innse at jeg ikke kommer til å treffe deg igjen», skriver faren, og fortsetter:

«Jeg savner deg allerede, min elskede sønn. For deg kunne jeg tatt ned månen og løftet fjell. Jeg kunne ha gitt mitt liv slik at det ikke hadde vært så vanskelig for deg å puste.»

Jeg elsker deg

Videre skriver faren at ingen foreldre burde måtte gå gjennom noe sånt, før han avslutter:

«Lois, min sønn, min elskede sønn, min kjærlighet. Du kommer til å være i mitt hjerte for alltid. Håper du er lykkelig der oppe, og at det er fylt med kjærlighet og fryd. Jeg elsker deg, jeg elsker deg, jeg elsker deg, eg elsker deg, jeg elsker deg, jeg elsker deg høyere enn uendelig og mer.

Din pappa.»

Voilà nous y sommes…… Après 8 mois et demi d'un combat acharné pour la vie, tu es parti rejoindre les anges ce…

Publisert av Damien Iltis Lørdag 15. februar 2020

LES OGSÅ: 16-åring mobbet kreftsyk medelev – nå skaper farens straff stort engasjement

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Siste nyheter

Eyvind Hellstrøms varsku: – Det er en krise

Eyvind Hellstrøm (71) er bekymret for restaurantbransjens fremtid. Nå som mange spisesteder har måttet stenge dørene, kan det bli tøft for mange å starte...