Faren tar babyens kalde hånd under dyna – Like etter skjer det noe svært merkelig

1295

Hvis du har hatt barn, vet du at de har mange overraskelser på lur, spesielt i løpet av de første årene.

De første årene som foreldre kan være vanskelig, med mange søvnløse netter, men vi er sikker på at de fleste foreldre vil fortelle deg at de gode øyeblikkene langt overveier de dårlige og klippet under er et godt eksempel på dette.

Denne pappaen hadde sikkert ikke forventet at dette skulle skje da han la sitt nyfødte barn i sengen. Mens pappa skal ta babyens hånd under dynen, beveger babyen den andre armen i motsatt retning. Det hele ser ut som en mekanisk operasjon.

Man kan trygt si at mor og far til denne babyen synes dette var ustyrtelig morsomt, hvem kan klandre dem? Dette er noe av det morsomste vi har sett på lenge!

Da videoen ble publisert for første gang, skrev noen seere til foreldrene at bevegelsene til babyen kunne være tegn på et medisinsk problem. Men det var det ikke. Babyen i klippet som heter Tyler har vokst opp til å bli en sunn og normal 8-åring.

Det er ingen overraskelse at mer enn 13 millioner mennesker har sett dette klippet, og nå som Tyler har blitt større, er vi sikker på at han har sett klippet og fått seg en god latter av seg selv.

Om du likte klippet nedenfor, DEL det videre med venner og familie på Facebook!

SISTE NYTT

Advertisements