Hjem Familie Daniels triks for å roe ned sin gråtende baby tar av

Daniels triks for å roe ned sin gråtende baby tar av

Visst er det å bli forelder det største vi mennesker opplever. Det finnes ingenting som kan måle seg med kjærligheten og omsorgen man føler for sine egne barn. Men noen ganger blir selv disse følelsene satt på prøve..

Jeg tenker selvfølgelig på dagene, eller skal jeg si nettene, hvor den lille søte nekter å sove og helst bare vil skrike av full hals. De fleste foreldre kan nok anerkjenne at det er i slike stunder man virkelig får testet tålmodigheten sin.

Da Daniel Eisenmann ble far til en nydelig liten jente fikk også han oppleve denne siden av farsrollen. Datteren Divina gråt mye. Foreldrene forsøkte alle de vanlige tingene. De bysset, sang, trøstet og gjorde alt i sin makt for å roe ned datteren. Uten effekt.

Det var da Daniel fant ut at han ville prøve en av metodene han selv bruker for å roe seg ned. Til dagen jobber nemlig Daniel som livsstilveileder og foreleser. Han lærer bort meditasjon og snakker om hvordan man skal finne indre ro.

Daniel sammen med datteren. Foto: Privat

Hvorfor ikke prøve meditasjon sammen med datteren, tenkte Daniel. Og det tok ikke lang tid før han oppdaget at det faktisk fungerte!

De gangen Divina får gråtebyene sine og er utrøstelig nå, begynner Daniel å lage den velkjente «ohm» lyden fra meditering. Og det fungerer nesten umiddelbart! I løpet av sekunder roer datteren seg ned.

Sett av millioner

Daniel fikk kona til å filme en sekvens hvor han roer ned babyen. Videoklippet som ble delt på Facebook har blitt sett av millioner, og foreldre over hele verden har delt det på veggen sin. Mange har også kommentert videoen og skriver at det også fungerer for dem.

Se klippet nedenfor og DEL det gjerne videre med andre småbarnsforeldre – hvem vet, kanskje fungerer dette også med din gråtende baby!

LES OGSÅ: Oliver forteller sin fem år gamle lillebror at han er homofil. Se brorens helt spesielle reaksjon

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com