søndag, juni 13, 2021

Farlig trend: Barn skader seg selv og deler bildene på nettet

Mest lest nå

Daily Mail rapporterer om en ny trend som sprer seg blant unge mennesker. Det hele går ut på at barn skader seg selv, for så å laste «bevis» opp på Facebook eller Youtube.

Det er ikke alltid like lett for foreldre å være oppdatert på alt barna driver med, spesielt ikke når det gjelder å ha oversikt over hva fritiden på internett går med til.


Trenden som nå har begynt å bre seg på sosiale medier er absolutt noe foreldre bør være oppmerksom på. Barna skader seg selv gjennom det som blir omtalt som en «salt og is utfordring». Barna legger salt og is på huden, noe som skaper en kjemisk reaksjon hvor huden fryser ned til en temperatur på -17 grader celsius.

Utfordringen går ut på å filme seg selv når man gjør dette, samtidig som man skal prøve å holde ut lengst mulig i smertehelvete.

Skader seg selv
Foto: Facebook

Dette er noen eksempler på de mange bildene som unge nå laster opp på sosiale medier. Dette er svært farlig og flere ungdommer i spesielt England og USA, har blitt innlagt på sykehus med tredjegradforbrenninger.

Skader seg selv
Foto: Facebook

Politiet advarer

Politiet i England har gått ut med en oppfordring om at alle foreldre bør være våken for dette nye «fenomenet».

Twitter skriver de:

«Vennligst advar barna deres og de som måtte ta del i denne utfordringen om at det er en farlig utfordring som gjør at man skader seg selv.»

Skader seg selv
Foto: Facebook

Skader seg selv
Foto: Facebook

Så til alle foreldre og forsåvidt andre: Vær oppmerksom på denne trenden. Si i fra dersom du ser bilder eller videoer av barn og ungdommer som skader seg selv.

Del gjerne informasjonen videre på Facebook. 

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter