Hjem Kjendisnytt «Farmen» 2020- Nils får ikke lov til å komme på finalen

«Farmen» 2020- Nils får ikke lov til å komme på finalen

Det har vært mange «Farmen»-overskrifter den siste uka etter at flere av deltagerne valgte å bryte reglene og oppsøkte andre mennesker for å få mat, alkohol og tilgang til mobil.

Konsekvensen ble at en av deltagerne måtte forlate gården. Tidligere i uka fikk vi se at Nils Kvalvik (39) meldte seg frivillig til å bli den som måtte gå. «Jeg tar en for laget», sa han og gikk. Det var første gang i historien at en deltager har måtte trekke seg grunnet dårlig oppførsel, skriver Dagbladet.

Mister finalen

Å måtte forlate gården ble ikke den eneste konsekvensen for «Farmen»-deltageren. Nå forteller Kvalvik til Dagbladet at han heller ikke får være til stede når finalen finner sted seinere i år.

Urettferdig

«De fleste deltagerne synes det er urettferdig at jeg ikke får være med under finalen», forteller Nils, men legger til at han respekterer avgjørelsen til produksjonen, og synes den er innafor.

En av reglene på farmen er nemlig slik at dersom en av deltagerne trekker seg mister de også muligheten til å være med på finalen. Dette visste ikke Nils om da han sa seg villig til å være den som måtte dra, men han forteller at det uansett ikke ville endret avgjørelsen hans.

– Jeg hadde dratt hjem uansett. Det er kjipt selvfølgelig, og jeg skulle gjerne vært der sammen med dem, men jeg skjønner at det er sånn.

Presseansvarlig for «Farmen» i Tv2 forklarer avgjørelsen til produksjonen slik:

– Når de andre deltakerne kommer tilbake til finalen, så er de med på å avgjøre hvem som vinner «Farmen», blant annet med å gi dem en ekstra finalekniv. Trekker man seg fra spillet, har man også gitt fra seg den muligheten, sier han til Dagbladet.

Les også: Farmen-Nils valgte å trekke seg: – forteller den triste grunnen.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com