søndag, mai 16, 2021

Farmen-babyen kommer i oktober

Mest lest nå

Tonje Garvik og kjæresten Lene Sleperud deltok begge i Farmen 2018.

Mange Farmen-fans vil nok huske trioen som sto igjen i siste runde i 2018: Tonje, Karianne og Kjetil.  


Karianne forsvant fra konkurransen da hun ble for svak i melkespann-konkurransen mot Tonje, og måtte dermed se Tonje og Kjetil gjøre opp om førsteplassen. Tonje dro det lengste strået og ble dermed vinneren av Farmen 2018.

Motstander Kjetil Nørstebø mente Tonje hadde jukset seg til topps, og krevde omkamp. Anklagene ble imidlertid avvist av TV2.

Under Gullruten i 2019 fridde Tonje til kjæresten på direkten – og fikk ja. Nå tar de forholdet ett steg videre og røper at de skal bli mammaer.

– Vi skal bli mammaer! Det er nesten skummelt å si det høyt, for reisen hit har virkelig vært en emosjonell berg og dalbane, forteller de i et innlegg på Instagram.

De bestemte seg tidlig for å gå for IVF-behandling og trodde veien frem til to streker på graviditetstesten skulle bli kjapp og enkel, men fant etter hvert ut at det ikke var så lett å planlegge en graviditet.

– Da vi gikk inn i prosessen visste vi lite hva vi gikk til, men sprøyter, tabletter, legebesøk, sykluser og gynekologiske undersøkelser ble vi fort gode på. Dette var uansett den minst utfordrende delen av prosessen. Det som virkelig var tøft og som vi ikke var forberedt på var svingningene av nedturer og oppturer underveis i forsøkene. En dag får du en opptur, den neste dagen kan du få en dårlig beskjed og en skikkelig nedtur. Det var søren ikke lett å holde motivasjonen oppe hele tiden og ofte føltes det hele håpløst, men heldigvis fant Tonje og jeg mye styrke og støtte i hverandre, skriver Farmen-Lene i innlegget.


Etter 3 forsøk er de to nå klare for å bli foreldre i Oktober.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter