Hjem Kjendisnytt Farmen-Daniel forteller om hetsen: – Det er trist

Farmen-Daniel forteller om hetsen: – Det er trist

Forrige søndag ble det klart hvem som gikk seirende ut av årets Farmen. I finalen sto Per Gunvald Haugen igjen som vinner, og Daniel Viem som taper. Nå forteller Viem om hetsen han har opplevd i etterkant.

Årets sesong av Farmen har vært spennende, underholdende og ikke minst konfliktfylt. En av dem som har hatt flere konflikter gårende er finalist Daniel Viem. Blant annet da Cecilie «IC» Grønnerød spolerte ukesoppdraget for Viem da han var storbonde. Hun tente på et stort broderi som var en del av ukesoppdraget som måtte godkjennes for at storbonden skulle få en ekstra finalekniv.

Det er et spill

Nå forteller Viem om en rekke uhyggelige henvendelser etter programmet. Folk som skriver meldinger og ting på sosiale medier som kan karakteriseres som hets.

– De som har behov for å skrive nedlatende om andre, som de faktisk ikke kjenner, føler jeg med og synes synd på, sier Viem til Dagbladet og forteller videre at folk ikke må glemme at Farmen er et spill.

– Det er trist at voksne folk holder på på denne måten, sier han til avisen.

Til TV 2 forteller han at det var viktig for han å være den han er. Å ikke skygge banen for diskusjoner, og at det slik sett var lett å fremstille han som en idiot på TV.

– Jeg skulle inn og være meg selv, jeg er glad i diskutere og jeg er glad i å si mine meninger. Jeg sier ting slik som de er, og da kan man fremstilles som idiot, hvert fall bli fremstilt som en kverulant og drittsekk, sier Viem.

Preller av

Men Daniel lar seg ikke knekke av de stygge ordene. På spørsmål fra Dagbladet om hetsen går inn på han svarer han:

– Ikke i det hele tatt. Jeg prøver å heller å sette meg i deres situasjon og finne ut hva som går gjennom hodet deres. De søker meg opp, skriver en melding og sender den. De kjenner meg ikke. Jeg skjønner ikke behovet, men de preller fint av meg.

LES OGSÅ: Farmen-Karianne får flere etterspørsler om spesielt én «shady» ting

Viem har også publisert et innlegg på Instagram hvor han tar et oppgjør med dem som skriver nedlatende og stygge ting på nettet om andre mennesker.

«Nå er årets farmen over, og det gikk dessverre ikke helt som jeg hadde håpet! Det blir skrevet mye i media om at jeg ikke er fornøyd med hvordan utfallet ble av flere årsaker, noe jeg står for! Men, hvis man ikke skal få lov å uttale seg om hva man føler eller tenker uten at dette skal bli hetset, så føler jeg vi har lang vei å gå her i landet,» skriver Viem før han forteller om vennskapene og de gode opplevelsene fra Farmen.

«Mitt syn på saken er idag den samme som tidligere, men det er idag ikke noe jeg får gjort noe med. Får bare ta med meg 2.plassen, og heller tenke at jeg vant så mye annet enn bil og hytte! Er så mange personer inne på farmen jeg ble glad i, som jeg kommer til å ha et godt vennskap med i tiden fremover. Jeg var der som eneste person i 74 dager, var storbonde 3 ganger, og var på markedet 5 ganger, noe som jeg er veldig stolt over:) vil takke samtlige deltakere for at mitt opphold inne på gården ble så bra som det ble, og kunne ikke vært foruten mange av dere:) gleder meg til vi møtes neste gang. @sindrenyeng @kirk0n @thor_haavik @kariannevilde @kariannekopperstad @pg_haugen @raymondroskeland @nils_kvalvik @leneehogstad

Smile læl 😁»

LES OGSÅ: Per Gunvald med klar beskjed til presten Thor etter finaleseieren: «Jeg deler…»

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com