in

Farmen deltager skjønte at noe foregikk: «Jeg var veldig sint»!

Thor Haavik

Tirsdag skrev VG at syv av deltagere fra årets farmen ved flere tilfeller forlot gården og oppsøkte mennesker i nærområdet. På disse turene fikk de tilgang til mat, mobiltelefon og alkohol.

Nå forteller Farmen-deltager og prest Thor Haavik at han skjønte at noe foregikk da han oppdaget at det bare vare to deltagere i «sovesalen» på farmen. Han ønsket å si i fra til produksjonen, men fikk lite støtte fra de gjenværende deltagerne. Jeg var veldig sint, forteller han til VG.

Deltager Thor Haavik forteller om opplevelsen til VG:


– Vi skjønte at folk var dratt av gårde fra gården. Jeg trodde egentlig at det bare var tre personer som hadde vært på hyttetur, det var var først da produksjonen virkelig begynte å nøste i dette at de skjønte at det faktisk handlet om det store flertallet.

Jeg ble veldig sint

Haavik forteller at han ble veldig sint når han skjønte at deltagerne hadde oppholdt seg sammen med andre mennesker. To av deltagerne hadde havnet i et 70-årslag i nærheten, mens de fire andre hadde oppholdt seg på en annen hytte.

Haavik tok opp hendelsene ved frokostbordet og sa at dette ikke kunne fortsette, men merket at det var bare han som hevet stemmen og ønsket å gå videre til produksjonen. «Folk var nok litt redde for å miste ansikt i gruppa, den kjenner jeg litt på» erkjenner han.

Livet kan ta overraskende vendinger og plutselig endte jeg opp i 1920!! For et eventyr av en opplevelse – Evig takknemlig. Tusen takk for fantastisk mange hyggelige meldinger – Det varmer og inspirerer!

Posted by Thor Haavik on Thursday, October 8, 2020

Videre forteller han at det ble en svært «trykket» stemning på gården da TV 2 og produksjonsselskapet Strix fant ut av hva som hadde skjedd.

TV2 tok hendelsene svært alvorlig med tanke på coronapandemien. Hele produksjonen, og dermed mange millioner kroner sto i fare grunnet handlingene til deltagerne.

– Vi trodde plutselig at alt kunne være forgjeves. Det var et døgn der da vi tenkte at det kanskje ikke kom til å bli noe mer «Farmen». Det var en vanvittig lettelse da vi fikk høre at vi kunne fortsette, sier han til VG. Han legger til at i ettertid var gruppen veldig angrende da de skjønte alvoret og så hvor alvorlig produksjonen tok det.

Episoden førte til avhør av alle deltagerne og produksjonen ble satt på pause i 24 timer. Alle deltagerne ble testet for corona.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Derfor skal du sove på din venstre side

Ekspert advarer mot slanking i overgangsalderen