Hjem Kjendisnytt «Farmen»-Grethe mistet 10 kilo under innspillingen

«Farmen»-Grethe mistet 10 kilo under innspillingen

Deltagerne på «Farmen» blir som oftest tynnere av hardt arbeid og et lengre opphold under forhold som skal være slik det var for 100 år siden. Men for Grethe Enlid (49) som allerede var en slank dame ble det mer dramatisk enn et hyggelig vekttap som bonus etter serien.

Etter at hun kom hjem fra oppholdet på gården, har kiloene nemlig fortsatt å forsvinne.

Under Farmen-oppholdet mistet Grethe Enlid mer enn 10 kilo, forteller hun Nettavisen.

– Jeg hadde jo ikke så mye å gå på fra før, også fortsatte jeg å gå ned i vekt etter at jeg kom hjem. Nå veier jeg 65 kilo, og det er klart det er litt lite til en på 1.80 centimeter, sier Enlid, og legger ikke skjul på at hun har vært bekymret for vektnedgangen.

Men pilene på vekta bare fortsatte å peke nedover, selv etter hun kom hjem til all den comfort og mattilgangen vi har i 2021.

Hun foteller nettstedet at hun har gått ned ytterligere tre kilo etter hun kom hjem, og fortsatt ikke har helt kontroll på vekta.

Enlid sier til Nettavisen at at hun har hatt utfordringer med å få i seg mat etter at hun kom hjem. Alt hun spiser kommer rett ut igjen, og matlysten har heller ikke vært på topp. 

Til slutt oppsøkte hun lege. Hun har tatt en rekke tester. Hun har fortsatt ikke fått klart svar på hva det skyldes.

Enlid er imidlertid ikke bekymret for at vekten og matproblemet ikke vil løse seg, og ser på det hele som svært humoristisk.

– Jeg må spise meg opp noen kilo, men det klarer jeg i jula, sier hun.

Også gårdbruker-kollega Rob Scott har gått kraftig ned i vekt etter realityserien.

Til tider har den blide bussjåføren vært godt over 100 kilo på vektskålen, og fem uker før han skulle inn på «Farmen» veide han 104 kilo. Da fikk han grei beskjed av sønnen om at det kanskje var på tide å spise havregrøt og trene.

– Han har blitt et helt nytt menneske. Jeg kjente ham ikke igjen første gang jeg så ham etter «Farmen», forteller Robert Michael Scotts sønn, Christopher (27) til Se og Hør.

Også for hovedpersonen selv ble det et spesielt øyeblikk å se seg i speilet etter gårdsoppholdet.

– Jeg gråt da jeg kom ut igjen og så meg i speilet, for vi hadde bare et lite speil inne på gården. Jeg tenkte «hva i alle dager er dette? Det må være en spøk». Men etter to dager begynte jeg å tenke at jeg kanskje har blitt litt sexy. Det eneste er at jeg kanskje ser litt eldre ut nå, jeg hadde jo fint, brunt hår da jeg gikk inn – mens det er helt grått nå, sier han

Tags:
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com