fredag, februar 26, 2021

Farmen-IC raser: Jeg har anmeldt flere hundre mennesker

Mest lest nå

Det har vært store diskusjoner rundt Farmen-deltagelsen til Inger Cecilie Grønnerød.

Inger Cecilie, også kalt «IC», har tidligere fortalt om hatbrev og hets, men nå synes hun det har gått alt for langt:

– Det er helt greit at de er uenig i ting jeg har gjort, men når de karakteriserer meg som sinnssyk, narsissistisk, psykopat og stygg, så gjør det noe personlig. Da snakker de ikke om hva jeg gjør på Farmen, men om hvordan jeg er. Og det får nå konsekvenser, forteller hun til TV2.


På søndag fikk vi se Grønnerød tape tvekampen og ryke ut av Farmen.

Anmeldt flere hundre personer

På sin Instagramkonto hevder Grønnerød at hun nå har anmeldt flere hundre personer.

– Flere hundre mennesker er i dag anmeldt for å ha hetset meg som privatperson i det offentlige rom, tuftet på hva de har observert i et underholdningsprogram på tv. Saken er banebrytende- og svært interessant for å skape presedens i arbeidet mot «nett- troll», skriver hun.

47-åringen hevder at politiet tok kontakt med henne fordi det er såpass omfattende og mange kommentarer som er skrevet basert på en TV-opptreden.

– Folk gir meg personlig personforfølgelse og personlig sjikane for noe de har sett på et TV-program, sier hun.Hun forteller videre at det er flere personer som har kontaktet henne og bedt om unnskyldning etter at hun postet innlegget om anmeldelsene på Instagram.

– Jeg ser at det er noen som sletter som bare det nå, men det hjelper ikke, jeg har tatt bilde av det og det er sendt til politiet. Nå er det opp til politiet hvem de eventuelt tar videre, men jeg tror det er en del som får sjokk. Spesielt de som jobber i helse og omsorg, avslutter hun.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter