in

Farmen-Kåre avslører hemmeligheten han holdt skjult i alle år: – Dette må jeg aldri si

Kåre Skaret Bjøringsøy

Nok en gang lar vi nordmenn oss fascinere av Farmen på TV 2. Programmet som alltid leverer høye seertall gir oss et nært innblikk i personlighetene til deltakerne. Og under årets sesong har Kåre Skaret Bjøringsøy (36) blitt en deltaker mange snakker om.

Kåre jobber til dagen som bonde og anleggsarbeider, og under Farmen har han sjarmert seerne med sitt gode humør og smittende latter. Han har også imponert med sine evner til å rappe.

Interessen han ikke fortalte om

Men selv om Farmen-Kåre virker som en type som ikke tar seg selv særlig høytidelig, har han en interesse som han holdt skjult for kameratene sine i lang tid.

Bonden har nemlig en forkjærlighet for dans. Og dansekurs, det gikk han på i skjul så ikke kompisene skulle vite noe.

Det var kanskje lett å tenke at kompisene som likte mekking og arbeid ikke synes at dansing var noe en bygdegutt skulle drive med.

– Jeg er opptatt av å være meg selv, og nå synes kompisene mine at det er tøft at jeg danser, sier Kåre til TV 2.

I tre år gikk Kåre på kurs i breakdance, uten at vennene visste noe.

– Det var et ømt tema at en som gikk «maskin og mekk» hadde interesse for dans. Vi skulle jo ikke drive med dansing. Så jeg fortalte det ikke til noen av vennene mine at jeg gikk på dansekurs, forteller han videre til TV 2.

Det gikk faktisk så langt at Kåre diktet opp en jobb, som ikke eksisterte.

– De lurte på hva jeg holdt på med på kveldstid. Jeg diktet opp at jeg jobbet på fabrikken som lå rett ved siden av skolen. Jeg sa jeg måtte tjene meg litt ekstra penger. Men det var jo bare tull.

Avslørte evnene i 30-årsdag

Først da en kamerat fylte 30 år bestemte Kåre seg for å vise hva han hadde lært gjennom tre år med dansekurs. Han gikk ut på dansegulvet og viste alle triksene sine, til stor forbauselse for vennene som ikke ante at Kåre kunne danse.

– Danseshowet mitt slo nok an fordi jeg hadde øvd såpass mye, og jeg eide det jeg gjorde. Hadde jeg fortalt om dansingen første året jeg gikk på kurset, og danset foran dem uten å kunne det ordentlig, hadde de nok tenkt at jeg driter meg ut, sier han til TV 2.

Og til slutt har Kåre en oppfordring til alle:

– Det er så viktig å stoppe opp innimellom og tenke at livet skal være artig også. Dans, syng og ha det artig mellom slagene. De to minuttene du danser eller synger har du mye igjen for, i hvert fall i mitt tilfelle.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Vant torpet: Derfor gråt han etter seieren

Nils (28) ble stemplet som dum og utviklingshemmet – se hva han gjør nå