Hjem Fremhevet Farmen-Kåres herlige gladnyhet: «Heilt fantastisk»

Farmen-Kåres herlige gladnyhet: «Heilt fantastisk»

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Han ble kjent gjennom Farmen 2021. Nå har bonden Kåre Skaret Bjøringsøy (36) gitt ut musikk som tar av på Spotify og Youtube.

Kåre jobber til dagen som bonde og anleggsarbeider, og under fjorårets Farmen sjarmerte han seerne med sitt gode humør og smittende latter. Han har også imponert med sine evner til å rappe.

Den humørfylte bonden har også en forkjærlighet for dans. Og dansekurs, det gikk han på i skjul i oppveksten så ikke kompisene skulle vite noe.

Men det er ikke bare dans Kåre har et talent for. Også sang og musikk er blant interessene og talentene hans. Og nå har den tidligere Farmendeltakeren sluppet en låt på populære platformer som Spotify og Youtube, og den går så det suser!

Låta det er snakk om heter «E det rart at en stakkar drekk». Nå drikker ikke Kåre alkohol selv, men låta skal være være inspirert av bygdekulturen hvor man gjerne tar seg en øl etter jobb.

– Det er en bekjent av meg som har skrevet låten, men han spurte om jeg ville synge den. Det takket jeg ja til, for dette er noe jeg lenge har hatt lyst til å prøve, har Kåre uttalt til TV 2.

«Heilt fantastisk!»

Gjennom innlegg på Instagram har Kåre oppdatert følgerne sine på hvordan det går med låta, og man må si at den har blitt tatt godt i mot av publikum.

«Over 50.000 avspilinger 🤩🤩❤ heilt fantastisk 🤩🤩❤», skriver han til er skjermbilde av Spotify.

Og nylig publiserte Kåre en oppdatering fra Youtube.

«Over 3000 avspillinger på ett døgn😍😍😍 d e jo heilt fantastisk til å vere YouTube. Takk till alle som hører på d varmer et hjerte fra smøla. Bare smøla veringer som har laget sangen å d er kjempe morro 🥰👍.»

Den offisielle musikkvideoen kan du høre nedenfor:

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com