in

«Farmen-Karianne» avslører hvem den nye kjæresten er

Karianne Vilde Wølner

Karianne Vilde var en av deltakerne under fjorårets «Farmen».

Hun ble raskt en populær deltaker, og kom seg helt til finaleuken av programmet.


Og selv om hun ikke klarte å komme helt til topps, var Karianne svært fornøyd med opplevelsen «Farmen» ga henne. Da hun var ute av programmet oppsummerte hun det hele gjennom et innlegg på Instagram.

«Tusen takk for meg Farmen 2020!
Overlevde 11 uker. Jeg vant en 50 minutters lang tautrekkingskonkurranse, tapte i kunnskap, vinner i presisjon, kom tilbake 1 uke senere og vinner TORPET som er kunnskap og utholdenhet.
Finaleuken der jeg overlever enda en kunnskapskonkurranse, drukner litt i hinderløypa, lærer meg å smi, tester tålmodigheten og sinnemestring med å sy, og sist men ikke minst få bygget litt vannrenne.
Delt 4. plass med min gode venn @thor_haavik
Takknemmelig for alle minnene jeg har fått. Beste og gærneste gjengen på samsjø gård.»

View this post on Instagram

A post shared by Karianne Vilde Wølner (@kariannevilde)

Og ovenfor God Kveld Norge fortalte Karianne at det var mange ting som var bra med å delta på Farmen. Hun omtalte det hele som «det gode liv.»

– Jeg savner veldig å ha det rolig i livet, og å stå opp tidlig å melke kuer. Det er slitsom å være tilbake i 2020. Det er slitsomt med lyd og lys, og mobil og meldinger. Der inne levde jeg det gode livet på gården, og hadde ikke noe annet å forholde meg til enn å løse ukesoppdragene og passe på dyrene, sa hun.

Har fått kjæreste

Karianne jobber til dagen som flyvertinne, samtidig som hun driver en populær Instagramprofil med over 45.000 følgere. Da hun deltok i Farmen fortalte hun at hun ikke hadde kjæreste, men det har endret seg nå.

På Instagram publiserte hun nylig dette bildet sammen med Kristian Spetalen som er sønn av investor og milliardær Øystein Stray Spetalen.

Og ovenfor God Kveld Norge bekrefter hun at de to er et par.

– Ja, vi er kjærester, uttaler hun til God kveld Norge via sin manager.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Venter lettelser i Oslo – fasiten kommer fredag

friends

«Friends» gjør comeback – se de første klippene her