Det er spesielt én forespørsel som ofte dukker opp i innboksen til Farmen-deltaker Karianne Kopperstad (27).
Sunnmøringen Karianne Kopperstad var en populær deltager i årets Farmen. Hun får mange tilbakemeldinger fra kjente og ukjente etter at programmet kom på skjermen.
– Det er koselig. Jeg får mest positive tilbakemeldinger. Det er kjekt å høre at man er en bra person, sier Kopperstad ifølge TV2 til God kveld Norge.
Les også: Forteller om hemmeligheten etter at han røk ut av Farmen: – Kan oppleves egoistisk
Det er derimot ikke alle meldingene Farmen-Karianne mottar som hun synes er like koselige.
– Mange har tatt kontakt og vil kjøpe truser og skal gifte seg med meg, forteller Kopperstad til TV2.
Les også: Inger Cecilie Grønnerød ute av Farmen – dette er hennes egne ord etter tvekampen
Ikke til salgs!
Når det gjelder trusene er beskjeden klar fra Kopperstad:
– De er ikke til salgs, melder hun.
Kopperstad innrømmer at det har kommet mange forespørsler om trusene hennes, men hun ønsker ikke å tjene penger på den måten.
Hva hun kunne tjent på salget vet hun ikke, og hun sier til TV-kanalen at hun heller ikke er interessert i å vite det.
Ble arbeidsledig
Selv om Farmen ble et eventyr for Karianne var det en helt ny hverdag som ventet henne da hun kom ut fra gården. Som så mange andre ble arbeidsplassen hennes rammet hardt av koronaviruset.
Karianne har nemlig jobbet som reisekonsulent for spesialreiser. En jobb som forsvant da koronaviruset begynte å herje verden.
Jobbet hennes besto for det meste å planlegge reiser for turister som skulle besøke Norge.
– 50 prosent av markedet er fra Japan, og så har det vært mange turer fra USA og andre land, men på grunn av pandemien har jeg blitt permittert, forteller hun til Dagbladet, og sier videre at hun mistet drømmejobben og nå er på leting etter noe nytt.
– Akkurat nå går det greit. Jeg prøver å tenke at når en dør lukkes, så åpner en annen seg, men det er jo drømmejobben min jeg har mistet. Fram til covid-19 kom kunne jeg ikke tenke meg noe annet, men den siste tida har vært litt kjip med hjemmekontor og lite sosialisering.