in

«Farmen kjendis» 2020 – jeg ble nedbrutt av den dårlige maten

Årets «Farmen kjendis» er i gang på TV2 og her får vi se og bli kjent med alt fra politikere, musikere og realitykjendiser som skal drive et gårdsbruk slik som man gjorde for 100 år siden.

Det er en svært idyllisk gård deltagerne oppholder seg på, men det er ikke alle som er særlig begeistret over utvalget og tilgangen til mat under oppholdet. Blogger Stina Bakken forteller til Se og Hør at hun rett og slett ble fysisk dårlig av for lite mat på gården og at det gikk ut over både energi og humør.

– Jeg ble ganske nedbrutt, forteller hun. Det blir spennende å se hvordan det har blitt klippet. Det kan hende jeg ser ut som en rosablogger som nekter å spise potet, eller så har de fått frem sannheten.


Videre forteller hun at hun ble nødt til å spise litt potet, men hun nektet å spise det som hun kaller fordervede innvoller.

-Det ønsket jeg ikke å spise, jeg ville ikke bli matforgiftet. Mye av maten vi spiste der var helt jævlig fordi det var dårlige råvarer, jeg gikk også på medisiner som gjorde meg kvalm og ødela apetitten min, forteller bloggeren. I ondagens episode av Farmen kjendis får vi se frustrasjonen til Bakken.

Samme maten som i tidligere sesonger

TV2 reagerer på uttalelsene til Bakken og pressesjef Jan-Petter Dahl svarer på kritikken:

– Det er klart det blir en overgang fra det man er vant til hjemme. Maten er enkel og den samme som de fleste andre sesongene. De har ikke kjøleskap og moderne måter å oppbevare maten på, men det er jo noe av oppgaven å finne ut av. Vi har ikke fått negative tilbakemeldinger fra andre deltakere.

LES OGSÅ: Slik går det med Farmen-Oddvar: avslører hyggelig nyhet

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Hun reddet sjimpansene for over 20 år siden – De glemte henne aldri. Se videoen av gjenforeningen

Med hjelp av to epler lærte denne læreren elevene sine noe om mobbing