søndag, april 18, 2021

Farmen kjendis: Nå blir de arbeidskolleger

Mest lest nå

Terje Sporsem og Lars Matberg ble gode venner under årets «Farmen-kjendis». Nå avslører de at de skal jobbe sammen.

De to kompisene gikk helt til finalen sammen, og det ble til slutt Matberg som stakk av med seieren. Det ble ingen sure miner fra Sporsem av den grunn og de to har holdt kontakten etter at de kom tilbake til sitt vanlige liv.

Ringes daglig

Til Nettavisen forteller de to at de ringes daglig for å oppdatere hverandre om livet, og at de alltid prøver å møtes når det lar seg gjøre. Nå skal de altså også jobbe sammen.


Skal lage krydder

De to gode vennene kjøpte seg nylig inn i et firma sammen, og de skal nå lage en egen krydderserie for musiker Thomas Felberg som også var deltager av «Farmen kjendis» i år.

– Jeg fikk en forespørsel om jeg ønsket å kjøpe meg inn i et selskap som heter «Merchandiser» som driver med merch, og da jeg var i et møte med dem fikk jeg en idé som jeg bare måtte ha med Lasse på. Så jeg ringte han, og han sa ja. Noe av det første vi skal gjøre er å lage krydder til vår kjære Thomas Felberg, forteller Sporsem til Nettavisen.

Krydderet kan bli å se i butikk

De som har sett årets kjendisutgave av Farmen husker gjerne at det ble rabalder når Thomas Felberg forsynte seg litt vel godt av krydderet de hadde tilgjengelig på gården. Men nå har de to kompisene altså tenkt å gi krydderelskeren påfyll av krydder.

– Han er en mann som spiser så mye krydder, og som har en lidenskap for det. Så nå har vi bestilt inn, og er i full gang med å lage Thomas Felbergs krydderbonanza, sier Sporsem til Nettavisen.

Om krydderet kommer til å bli solgt i butikk er foreløbig uklart, men i følge Sporsem og Matberg er det muligheter for det.

– Vi er et lite stykke unna, men sånne ting som dette er kjempegøy. I tillegg har jeg en plan om at jeg skal lage meg en T-skjorte der det står «1883 – Gaustatoppen» slik at husker jeg det til neste gang, sier Sporsem lattermildt da det var nettopp dette spørsmålet som gjorde at seieren glapp for han.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter