torsdag, juli 29, 2021

Farmen Lasse har fått ny jobb

Mest lest nå

Farmen Kjendis-vinner Lasse Matberg (36) har sagt opp stillingen som idrettsbefal i Forsvaret.

Etter en jevn og nervepirrende finale i «Farmen kjendis» tidligere i år var det Lasse Matberg som til slutt gikk seirende ut i duellen mot kompisen og komikeren Terje Sporsem.

Terje Sporsem og Lars Matberg ble gode venner under årets «Farmen-kjendis». I forbindelse med TelemarksVeka var Sporsem og Matberg på roadtrip i Telemark som programledere.


Det var i dette programmet 36-åringen ifølge Dagbladet avslørte at han har sagt opp jobben i Sjøforsvaret, der han har hatt stillingen som idrettsoffiser.

«Farmen kjendis»-vinneren sier til avisen at det etter hvert ble vanskelig å kombinere jobben med den stadig større rollen hans i rampelyset.

– Det spiste meg opp fra begge sider. En ting er å konsentrere seg om den jobben det er forventet at man gjør i Forsvaret. Men når du tenker på bigeskjeften din når du er på jobb i Forsvaret, og omvendt, så blir man litt spist opp fra begge sider, forklarer Matberg til Dagbladet.

Podkast og strikking

Fremover skal han jobbe både med podkast og strikkebok. En av modellene i strikkeboken hans er kjæresten Synne Domèrt Gulliksen, som er legestudent og tidligere modell.

Nylig ble det ellers kjent at Matberg, som selv er ambassadør for bilmerket «Mini» har gitt bort Mitsubishien han vant i den populære reality-serien. Det ble foreldrene som fikk bilen.

– Hvor gavmilde har jo ikke pappa og mamma vært med meg opp gjennom årene, så det er naturlig for meg å gi noe tilbake som takk for den gode oppveksten, sa Matberg til VG da nyheten ble kjent.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter