søndag, mai 16, 2021

«Farmen»-Lasse har funnet lykken med eks-modell

Mest lest nå

«Farmen»-vinner Lasse Matberg er lykkelig forelsket i legestudent og tidligere modell Synne Domért Gulliksen. Dette melder Se og Hør ifølge Dagbladet.

– Jeg kan bekrefte at vi er kjærester. Jeg vil gjerne holde den delen av livet mitt mest mulig privat, men jeg kan bekrefte at jeg er en lykkelig mann om dagen, sier Matberg til ukebladet ifølge Dagbladet.


Etter en en jevn og nervepirrende finale i «Farmen kjendis» i slutten av februar i år ble det klart at idrettsbefal Lasse Matberg (35) seiret over kompisen Terje Sporsem (44). De to var populære deltagere på «Farmen Kjendis», og har holdt kontakten etter programmet. Til sommeren får kompisene egen TV-serie. Duoen vil dukke opp som programledere i et eget tv-program, der de skal ut på roadtrip i forbindelse med TelemarksVeka.

Nå forteller også Matberg til Se & Hør at lykken også smiler på hjemmebane, og at han har funnet tonen med legestudenten og den tidligere modellen Synne Domèrt Gulliksen.

Matberg som har over 700.000 følgere på bildedelingstjenesten har vakt mye oppmerksomhet i utlandet som den «kjekke norske vikingen».

– Det startet med at jeg begynte å legge ut bilder av meg selv med skjegg og langt hår. Det var på en måte blitt en trend, har Matberg tidligere fortalt til Dagbladet.

Om han hadde hatt et ønske om det kunne han tjent store summer som influencer på Instagram, men han har hatt et ganske avslappet forhold til suksessen på det sosiale mediet.

– Jeg valgte å fortsette i militæret. Samtidig tjente jeg litt ekstra på dette, og kunne benytte sjansen til å reise. Så jeg har reist mer de fire siste åra enn jeg har gjort i mine 30 første år. Jeg ville bare oppleve verden utenfor Norges grenser, sa han.

Nylig ble det også kjent at Matberg, som selv er ambassadør for bilmerket «Mini» hadde gitt bort Mitsubishien han vant i den populære reality-serien.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter