Hjem Kjendisnytt «Farmen»-Lasse har gitt bort premien

«Farmen»-Lasse har gitt bort premien

Lasse Matberg vant årets «Farmen kjendis», og fikk dermed en Mitsubishi verd en halv million kroner i premie. 

Tidligere i vinter møttes Terje Sporsem og Lasse Matberg i en jevn og nervepirrende finale i «Farmen kjendis».

Etter finalen, som varte i nesten ti timer, kunne Matberg stikke av med en bil til en verdi av en drøy halv million kroner. Men, alt da det var kjent at han gikk av med seieren avslørte han at han sannsynligvis ikke kom til å beholde bilen selv.

Ga bort premien

– Jeg er ambassadør for bilmerket «Mini», så det blir umusikalsk tror jeg, om jeg skulle beholdt den selv. Så det går mot at jeg tar med bilen til Trøndelag, og lar familien disponere den. Jeg har både en bror og far der oppe som kanskje kan overta den. Men jeg har ikke tatt dette opp med dem. Jeg vil tro de blir glad for det, men vi får ta med familien på råd, fortalte Matberg til Se & Hør.

I et intervju med VG sier Matberg nå at han har gitt bort «Farmen»-premien til pappa Arne Johan Matberg.

– Hvor gavmilde har jo ikke pappa og mamma vært med meg opp gjennom årene, så det er naturlig for meg å gi noe tilbake som takk for den gode oppveksten, sier Matberg til avisa.

Matberg mottok bilen i Stavanger denne uken, og kjørte selv opp til Verdal for å overrekke bilen.

– Pappa visste jo ikke at jeg hadde vunnet før finalen gikk på TV, så da jeg på toppen av det ringte og spurte om han ville ha bilen, ble han nok litt satt ut og rørt, forteller «Farmen»-vinneren.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com