Hjem Kjendisnytt Farmen-Nils valgte å trekke seg: – forteller den triste grunnen

Farmen-Nils valgte å trekke seg: – forteller den triste grunnen

Nylig sprakk «Farmen-skandalen» hvor det ble kjent at syv av deltagere fra årets farmen ved flere tilfeller forlot gården og oppsøkte mennesker i nærområdet. På disse turene fikk de tilgang til mat, mobiltelefon og alkohol.

En av dem som reagerte sterkest blant deltakerne var Thor Haavik. Han forteller at han ble veldig sint når han skjønte at deltagerne hadde oppholdt seg sammen med andre mennesker. To av deltagerne hadde havnet i et 70-årslag i nærheten, mens de fire andre hadde oppholdt seg på en annen hytte.

Oppførselen til deltakerne satt hele innspillingen av programmet i fare på grunn av smittevern. Og da omfanget av deltakernes utflukter ble kjent for produksjonen var det en illsint programleder som trappet opp på gårdsplassen.

Mads Hansen informerte deltakerne om at de selv måtte bli enig om hvem som skulle forlate gården som straff for regelbruddene.

Ofret seg

Nils Kvalvik (39) rakk hånden i været og ofret seg. Han trakk seg fra Farmen, uten å kreve tvekamp mot noen av de andre deltakerne. Flere av de andre deltakerne begynte å gråte og mente at Nils ikke var den som burde ta støyten.

Dødsfall i familien

Nå forteller Nils Kvalvik om hvorfor han tok valget. TV 2 skriver at Kvalvik hadde hatt noen tøffe dager like før han meldte seg som frivillig til å trekke seg fra konkurransen. Nils hadde nemlig mistet sin kjære onkel.

Beskjeden om dødsfallet fikk han fra produksjonen.

– Jeg stod ham nært. Han har lært meg mye i livet. Da jeg flyttet til Oslo som 16-åring, mutters alene, var det han jeg hang med. Han som ordnet jobber til meg og ga meg jobb som trailersjåfør. Han fungerte som en far, rett og slett, sier han til TV 2.

Finnmarkingen forteller også at tapet av onkelen er det tøffeste han har opplevd i livet.

– Det er det tyngste dødsbudskapet jeg har fått i mitt liv. Det er det tyngste jeg har vært borti i snart 40 år.

For Kvalvik var det viktig å reise hjem for å ta seg av familien. Derfor var ikke valget vanskelig da Mads Hansen informerte om at en av deltakerne måtte reise hjem.

– Det verste var at jeg ikke visste hvordan de hadde det på utsiden av gården. Jeg tenkte veldig mye på bestemor, som har mistet mannen, to av sønnene sine og barnebarnet. Jeg har sett henne forfalle for hver gang hun har fulgt noen til graven. Jeg tenkte at hun kanskje ikke overleve dette, og det ble en ekstra stor påkjenning, sier Nils til TV 2.

Vi kondolerer så mye med tapet. Samtidig viser Nils hvilken hedersmann han er. Han prioriterer familien høyere enn fortsatt deltakelse i Farmen. Del gjerne videre om du støtter avgjørelsen hans.

Tags:

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com