Hjem Kjendisnytt Husker du Farmen-Olav? Dette er hans nye liv

Husker du Farmen-Olav? Dette er hans nye liv

Olav Harald Ulstein (60) deltok i Farmen i både 2014 og 2020. Nå har han blitt ordfører i Sykkylven. Daværende programleder, Gaute Grøtta Grav, hadde ikke like stor suksess med sine politiske ambisjoner.

I 2014 var Olav Harald Ulstein nær ved å dra seieren i land i Farmen, men ble slått ut i finalen da Magnhild Vik trakk det lengste strået i tvekampen. Ifølge Wikipedia var denne sesongen den mest sette i programmets historie, med i snitt 906 000 seere per episode. Dermed er det nok mange som husker kunstneren og daværende varaordfører «Farmen-Olav «.

– I dag er jeg overlykkelig. Akkurat nå jobber jeg med å få ned pulsen, sier Olav Harald Ulstein til VG.

Ifølge NRK fikk partiet hans, Fremskrittsparitet, en oppslutning på hele 32,7 prosent i kommunevalget. Dette var en økning på 10,7 prosent sammenlignet med valget i 2019. FrP sikret seg dermed 9 av de 29 mandatene.

Ulstein, som har sittet i kommunestyret siden 1995, har vært varaordfører ved to tidligere anledninger. Nå overtar han ordførerkjedet.

– Dette blir min syvende periode, så jeg har ventet lenge på dette. Jeg har jo vært i kommunestyret halve livet, sier han til VG.

Da vil eg takke alle for den tilliten dere har vist meg på mandag, og idag. Tusen takk til alle som ga meg og…

Posted by Olav Harald Ulstein on Wednesday, September 13, 2023

Han bedyrer at han nok er en roligere mann enn det som kom frem på Farmen, og er ikke bekymret for at folk skal tro han er slik som politiker som han var i det populære realityprogrammet.

I den samme sesongen av Farmen var det Gaute Grøtta Grav som var programleder. Også han har hatt politiske ambisjoner i kommunevalget.

Grøtta Grav stilte til valg for Høyre, og Dagbladet melder at han får plass i kommunestyret, men ordførerdrømmen brast. I 2019 fikk Høyre 20,8 prosent av stemmene. I 2024, med Grøtta Grav ved roret, fikk Høyre 12,5 prosent av stemmene. SV gjorde et brakvalg, med en oppslutning på 43,6 prosent i kommunen.

– Det er bare å gratulere SV, sier han ifølge Dagbladet til Åndalsnes Avis

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com