lørdag, juli 4, 2020

Farmen-paret bekrefter at de er mer enn bare gode venner

Mest lest nå

Ryktene har gått lenge, men det er først nå de bekrefter forholdet. Vi snakker selvfølgelig om Eunike Hoksrød (41) og Frank Tore Aniksdal (50).

«Det hele er bare veldig hyggelig og overraskende for oss begge, men er ikke noe vits i å holde tilbake når begge føler det samme. Vi er impulsive begge to og livet er bra om dagen», sier Eunike til Se og Hør.

Eunike og Tore var med i Farmen i henholdsvis 2014 og 2017. Men så dukket de opp sammen på Torpet i fjor høst for å kjempe om å få komme tilbake til Farmen. Verken Tore og Eunike kom seg inn på Farmen, men de fikk åtte fine uker sammen på Torpet. Og det var nettopp her at følelser oppstod.


 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Eunike Hoksrød (@eunike78)

Holdt på å begynne å grine

Forholdet har dog ikke vært helt uten problemer. Da Eunike deltok i Farmen tilbake i 2014, var hun nemlig gift med en kvinne. Selv om paret hadde gått fra hverandre da Eunike deltok på Torpet i fjor høst, var hun veldig tydelig på at hun var lesbisk. Det falt ikke i helt god jord hos Tore som fort fikk følelser for den spreke Tønsberg-jenta.

«Jeg syntes hun var veldig søt, så det var helt forferdelig. Jeg holdt på å begynne og grine», sa han den gangen.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Eunike Hoksrød (@eunike78)

Oppstod søt musikk

Men Eunike har vært gift med en mann tidligere, så helt håpløst var det ikke. Og nå har det oppstått søt musikk mellom paret, akkurat slik Tore håpet på.

«Vi ble fort glade i hverandre. Jeg «samler» på rare folk, og Frank må være en av de rareste. Man skal spare på sjeldne diamanter», sa Eunike til Se og Hør i november.

Vi ønsker paret lykke til med kjærligheten. Dette var koselige nyheter.

130,098FansLik
1,408FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter