in

Farmen-deltakerne er blitt et par – blåser i aldersforskjellen

Det ble nylig kjent at det har oppstått søt musikk mellom fjorårets Farmen-vinner Per Gunvald Haugen (46) og Farmen-deltager Karianne Amlie Wahlstrøm (30).  At det er 16 år mellom dem, bryr de seg ikke noe om.

– Jeg har veldig god kontakt med Karianne. Vi har besøkt hverandre mye, og vi små-dater og tar det rolig, fortalte fjorårets Farmen-vinner, Per Gunvald Haugen til  Aust Agder blad i mars.


Karianne Wahlstrøm var en av deltakerne på Torpet, og kom inn på Farmen-gården i løpet av de siste ukene før finalen.

De avkreftet imidlertid at det skjedde noe mellom dem inne på gården.

– Vi har hatt mye kontakt helt siden Karianne kom inn i «Farmen» fra «Torpet». Det har blitt mer og mer. Jeg vil beskrive Karianne som veldig sjarmerende, livlig. Jeg føler meg rolig sammen med henne, sier Haugen til Dagbladet.

Da nyheten «sprakk» kokte det litt, forteller han videre.

– Selv om vi treffes en del prøver vi å ta det litt rolig, legger han til.

Haugen er drøye 16 år eldre enn Wahlstrøm, men de avviser at de tenker så mye over aldersforskjellen.

– Det tenker vi ikke så mye på. Det går veldig bra. Og så er man ikke eldre enn man føler seg selv, det er viktig å holde seg ung så lenge man kan, sier Haugen.

– Jeg synes det er tiltrekkende med livserfaring, det er noe mennesker får med årene. Jeg er glad for at Per har mye av det samtidig som han er leken til livet og er veldig ung av seg, sier Wahlstrøm til avisa.

Hun legger til at de matcher veldig bra og at hun ikke er overrasket om hun «faller til ro» med en som har levd en del år lenger enn henne selv.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Fytte katta – så stor!

Leah Behn

Leah Isadora Behn fyller 16 år – slik bestemte Ari navnet hennes