Hjem Kjendisnytt Farmen-Per Gunvald avslører: Ja, vi er kjærester

Farmen-Per Gunvald avslører: Ja, vi er kjærester

Forrige sesongs vinner av Farmen, Per Gunvald Haugen (46), fikk flere nye venner under gårdsoppholdet. Nå avslører han at han også har blitt kjæreste med Karianne Wahlstrøm.

– Jeg har veldig god kontakt med Karianne. Vi har besøkt hverandre mye, og vi små-dater og tar det rolig, har han tidligere uttalt til Aust Agder blad.

Og nå bekrefter han at datene har blitt til noe mer enn bare vennskap.

– Nå har vi hatt så mange dater, at vi kaller oss kjærester, sier Per Gunvald Haugen til Agderposten.

Karianne Wahlstrøm var en av deltakerne på Torpet, og kom inn på Farmen-gården i løpet av de siste ukene før finalen. Og det tok ikke lang tid før Per Gunvald fikk øynene opp for den sprudlende dama.

– Jeg la merke til henne når hun kom inn. Hun var sprudlende og hadde veldig bra utstråling, har han tidligere uttalt til God kveld Norge.

Mens Haugen bor på Gjerstad i Aust-Agder, bor Wahlstrøm i Oslo. Begge to har imidlertid hytte i Tvedestrand.

Karianne publiserte også nylig et bilde sammen med Per Gunvald på Instagram. Til bildet skriver hun:

«En trygg havn ❤️»

Og Haugen kan mildt sagt si seg fornøyd med «utbyttet» etter oppholdet på Farmen.

– Vi har truffet hverandre en god stund, og nå kan vi kalle oss kjærester. Farmen-deltakelsen har virkelig gitt meg mye: Jeg vant både hytte, bil og dame! Det var ikke akkurat planen, sier han til Agderposten.

Det var først under et Oslo-besøk etter Farmen-finalen at ting begynte å utvikle seg mellom dem. Haugen spiste middag med Wahlstrøm og flere andre Farmen-deltakere da han var i Oslo for å gjøre intervjuer i forbindelse med at finalen ble sendt på TV.

Før han traff Wahlstrøm hadde Haugen vært singel i halvannet år.

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com