Hjem Kjendisnytt Farmen-Per Gunvald har funnet tonen med en annen Farmen-deltager

Farmen-Per Gunvald har funnet tonen med en annen Farmen-deltager

Høstens Farmen-vinner, Per Gunvald Haugen (46), fikk flere nye venner under gårdsoppholdet. Nå avslører han at han også har funnet tonen med Karianne Wahlstrøm.

– Jeg har veldig god kontakt med Karianne. Vi har besøkt hverandre mye, og vi små-dater og tar det rolig, sier han til  Aust Agder blad ifølge TV2.

Karianne Wahlstrøm var en av deltakerne på Torpet, og kom inn på Farmen-gården i løpet av de siste ukene før finalen.

– Jeg la merke til henne når hun kom inn. Hun var sprudlende og hadde veldig bra utstråling, sier Haugen ifølge TV2 til God kveld Norge.

Samtidig avkrefter Haugen at det skjedde noe mellom dem inne på gården.

Mens Haugen bor på Gjerstad i Aust-Agder, bor Wahlstrøm i Oslo. Begge to har imidlertid hytte i Tvedestrand.

Tirsdag kveld kan Haugen avsløre for God Kveld Norge at han er på hytta med barna, men forteller at han senest i går så Wahlstrøm.

– Vi har fått en veldig god tone etter Farmen og han er en veldig bra mann. Jeg gleder meg til sommeren med Per, sier Wahlstrøm til TV2.

Det var først under et Oslo-besøk etter Farmen-finalen at ting begynte å utvikle seg mellom dem. Haugen spiste middag med Wahlstrøm og flere andre Farmen-deltakere da han var i Oslo for å gjøre intervjuer i forbindelse med at finalen ble sendt på TV.

Før han traff Wahlstrøm hadde Haugen vært singel i halvannet år.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com