in ,

Farmen-Robs vanvittige forandring: – Barna kjente meg ikke igjen

Selv ikke barna kjente han igjen etter oppholdet på «Farmen.»

Robert Michael Scott er for mange kjent som bussjåføren bak TokTok-kanalen NorwayRob. Han ble også den første deltakeren som måtte ut i tvekamp i årets «Farmen.» Og der stoppet oppholdet for den entusiastiske amerikaneren.

Men selv om Rob irriterte på seg flere av de andre deltakerne ved å ta ekstra mat, har han faktisk gått stort ned i vekt under deltakelsen i reality-programmet.


– Jeg er en stor mann og jeg måtte ha mer mat. Jeg har ikke dårlig samvittighet i det hele tatt. Det står ingenting i reglene for «Farmen» om at det ikke er lov å ta ekstra mat, sa han til Nettavisen da det ble kjent at han knabbet noen ekstra egg.

Den store forandringen

Robert Michael Scott som opprinnelig kommer fra USA har bodd i Bergen de siste 20 årene. Til tider har han vært godt over 100 kilo på vektskålen, og fem uker før han skulle inn på «Farmen» veide han 104 kilo. Da fikk han grei beskjed av sønnen om at det kanskje var på tide å spise havregrøt og trene.

Der startet forvandlingen.

For da Rob kom ut fra «Farmen» var vekten nede på 76,8 kilo. Det vil si at han har tatt av 27,2 kilo på den perioden!

– Han har blitt et helt nytt menneske. Jeg kjente ham ikke igjen første gang jeg så ham etter «Farmen», forteller Robert Michael Scotts sønn, Christopher (27) til Se og Hør.

Også for hovedpersonen selv ble det et spesielt øyeblikk å se seg i speilet etter gårdsoppholdet.

– Jeg gråt da jeg kom ut igjen og så meg i speilet, for vi hadde bare et lite speil inne på gården. Jeg tenkte «hva i alle dager er dette? Det må være en spøk». Men etter to dager begynte jeg å tenke at jeg kanskje har blitt litt sexy. Det eneste er at jeg kanskje ser litt eldre ut nå, jeg hadde jo fint, brunt hår da jeg gikk inn – mens det er helt grått nå, sier han til Se og Hør.

https://www.instagram.com/p/CUP3OKAodNZ/

Rob forteller videre at det er fantastisk å endelig føle seg i god form igjen, og kan avsløre at det var barna som reagerte mest på vektnedgangen.

– Datteren min gråt og sa «pappa, hva har skjedd med deg», mens hun andre datteren min ikke kjente meg igjen. Hun spurte hva som hadde skjedd med håret mitt, men kom igjen: Se på kroppen min, da! Christopher bedyret at om han hadde sett meg på gaten, ville han mest sannsynlig bare gått rett forbi, sier han til bladet.

På Instagram har Rob selv publisert en video som viser den store forandringen. Se på dette:

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Ni tegn på at katten din elsker deg

Emil Iversen legger seg flat etter kritikken av Maren Lundby: – Hun er et forbilde