in

«Farmen»-Sanna utsettes for grov hets på nettet – nå viser hun frem hva hun må leve med

Sanna Khursheed

Beauty-influenser og tidligere Farmen-profil Sanna Khursheed (33) har sett seg lei av hetsen i sosiale medier, og ønsker å vise fram hva hun og mange andre kjendiser må leve med.

– Tenk å komme på kontoret å se de meldingene i innboksen når du sjekker mailen! Klarer du å fortsette dagen med et smil og gjør en innsats på jobb, sier Sanna i innlegget der hun har limt inn noen av de fæle meldingene hun får fra brukere som hetser henne i sosiale medier.

Hun fortsetter videre med å fortelle at det er slik hennes dag på jobb starter. Med hatefulle meldinger.


Noen av disse meldingene har hun limt inn i bildet hun har delt. Her kan vi lese:

«Hadde jeg vært deg hadde jeg fått fikset den stygge tanna di».

«Du er drit løø, legg opp livet sjappt».

«Det er fordi han ikke har sett hårete gorillaryggen din».

«Du blottlegger jo sørn meg puppa dine! Shame on you, you «muslim» girl,»

Dette er bare noen få av meldingene. Etter Sanna delte innlegget på Instagram for et par uker siden har hun også blitt intervjuet av God Kveld Norge.

– Jeg hadde en Instastory hvor jeg vasket ansiktet og bøyde meg litt over vasken. Så fikk jeg beskjed om at jeg blottla meg seksuelt. Virkelig? Da fikk jeg nok, sier Sanna ifølge TV 2 til God kveld Norge.

Hun valgte å skrive direkte til vedkommende i innboksen. Da oppdaget hun at vedkommende var en utdannet og voksen mann.

– Det fikk meg til å klikke. At det finnes voksne mennesker der ute som tenker at dette er greit. Hadde det vært en 16-åring hadde det vært noe annet, men dette gjør at jeg mister troen på menneskeheten, sier influenseren til TV 2-programmet.

Sanna Khursheed har vokst opp i Stavanger med pakistanske foreldre. Hun ble kjent da hun deltok på «Farmen» i fjor, og er i tillegg beauty-influenser.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

farmen2021

De andre på Farmen avslørte turtelduene allerede den første dagen

Denne mannen reddet 669 barn under 2. verdenskrig – Se det sterke øyeblikket når han møter barna igjen