in

«Farmen»-Thor etter omstridt fest: – Jeg beklager

Thor Haavik

Politiet i Finnmark har åpnet etterforskning etter den omstridte reunion-festen til fjorårets «Farmen»-deltagere. Nå beklager presten og «Farmen»-deltageren Thor hendelsen.

Festen de tidligere «Farmen»-deltagerne arrangerte har vært mye omtalt i mediene den siste dagene. Deltagerne hadde samlet seg i Porsanger i Finnmark som er hjemstedet til deltager Nils Kvalvik.

Under sammenkomsten ble det delt bilder og videoer på sosiale medier fra en fest lørdag kveld hvor deltagerne sto tett i tett og hvor noen drakk sprit fra samme flaske.


Tirsdag kveld delte «Farmen»-deltageren et innlegg på Instagram hvor han beklager det hele.

Han skriver blant annet:

«Å signalisere utad at man ikke tar hensyn til restriksjoner er dårlig og lite forbilledlig. Det beklager jeg. Vi handlet i god tro på at siden vi hadde testet oss både før vi dro og når vi kom fram (med bare negative prøver) så var vi å regne som en kohort»om vi har tatt feil med at vi er å regne som en kohort må vi ta støyten og boten for det.

View this post on Instagram

A post shared by Thor Haavik (@thor_haavik)

Ber om tilgivelse

Om lørdagens fest skriver han blant annet:

«Som med de andre tingene vi sammen gjorde (hundekjøring, snøscootertur, sove i Lavo på Finnmarksvidden) tenkte vi at vi som Farmen-gjeng var i samme kohort. At flere velger å drikke alkohol i denne anledning har jeg forståelse for (selv om jeg ikke drikker selv og er avholds). Men at det gjøres av oss som gruppe kvelden før Gudstjenesten og at noen legger det ut på nettet er svært uheldig og det er vi lei oss for. Ingen har ønsket å signalisere at restriksjonene ikke er viktig og ingen har ønsket å signalisere at man ikke trenger å være godt forberedt til Gudstjeneste. Dette har vi likevel gjort, og det ber jeg om tilgivelse for», 

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Camilla Stoltenberg

FHI bekrefter: Vil skjevfordele slik at Oslo-bydeler får flere vaksiner

Norge er igang med å lage ordning for vaksinepass