Hjem Kjendisnytt Farmen-Thor har fått ny jobb

Farmen-Thor har fått ny jobb

Thor Haavik, som trolig er en av landets mest kjente prester etter at han var med i Farmen, har fått ny jobb. 

Thor Haavik fra Loddefjord har nå startet som kapellan i Salhus menighet, og skal jobbe mye med konfirmanter og ungdommer, skriver Den norske kirke i en pressemelding.

Haavik er for tiden å se i reality-programmet Farmen på TV2, der han fremdeles er med og kjemper om å vinne konkurransen.

– Farmen var en fantastisk opplevelse! Jeg lærte mye om mellommenneskelige relasjoner som jeg vil få nytte av i jobben min som prest, sier Thor Haavik i pressemeldingen fra Den norske kirke. Det ble både velsignelse og dåp i realityprogrammet.

Den populære Farmen-deltageren sier han bare sitter igjen med bare positive opplevelser fra Farmen, selv om det var mye jobbing og slit også.

– Det var så kjekt å knytte gode vennskap, og der den kristne troen kom tydelig frem, sier presten.  

I første episode av programmet lyser Haavik velsignelsen over flere av deltakerne. Det ble fremstilt som en veldig positiv opplevelse blant de andre på gården, og han fortsatte med dette flere kvelder i uken. 

Ønsket å bli døpt av Thor

Allerede en av de første ukene tar en av deltakerne, Kjetil Kirk, kontakt, og sier han ønsker å bli døpt av Thor. Inne på Farmen, eller rett etterpå. 

– Jeg måtte selv ta den avgjørelsen, jeg fikk ikke mulighet til å ringe noen. Men produksjonen gav meg en dåpsliturgi fra 1920 som jeg fikk bruke. I tillegg har jeg allerede døpt en del barn, så jeg hadde litt erfaring. 

Det ble dåp i vannet like ved gården, etter en samtale med dåpskandidaten. 

Thor er allerede gått i gang med sin nye jobb i Salhus kirke hvor han ble kapellan 25. oktober. Da skrev kirken på Facebook:

«Vi gleder oss over at Thor Haavik nå skal innsettes som kapellan i Salhus, søndag 25.oktober kl.11.00. Det blir gudstjeneste med nattverd.«

Vi gleder oss over at Thor Haavik nå skal innsettes som kapellan i Salhus, søndag 25.oktober kl.11.00. Det blir…

Posted by Salhus kirke – Salhus menighet on Wednesday, October 21, 2020

Og Thor har allerede begynt å publisere flere videoer på kirkens Facebookside. Nedenfor leser han favorittverset sitt fra bibelen.

Favoritt Bibelvers

Kapellan Thor legger fram sitt favoritt bibelvers. Del gjerne ditt i kommentarfeltet.Guds fred!

Posted by Salhus kirke – Salhus menighet on Wednesday, November 18, 2020

Vi gratulerer Thor så mye med ny jobb – denne kirken er heldig som får en prest som han!

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com