mandag, januar 24, 2022

«Farmen»-Thor røper kjæreste

Mest lest nå

Presten Thor Haavik ble et kjent og kjært ansikt for mange når han deltok i fjorårets «Farmen»-sesong. Nå deler har nyheten om at han har fått sin første kjæreste.

Nyheten deler han på Instagram, og her starter han et lengre innlegg med å skrive: «Vænnar, her kommer en personlig gladnyhet: Julie er kjæresten min». Vedlagt teksten følger et bilde av kjæresteparet.

Videre skriver han:


«Vi har i noen måneder holdt det for oss selv og våre nærmeste. Siden noen medier har fanget det opp og stilt en del spørsmål, velger jeg å bruke dette innlegget til å formulere noen svar».

I innlegget svarer han på spørsmål om hvordan det er å få sin første kjæreste, hvordan paret møttes, om fremtiden, og om hvordan det er å få sin første kjæreste.

«Det er spesielt, og en helt ny opplevelse. Jeg har sjelden kjent på forelskelsesfølelse, så det er fint å ha. Spesielt når det også fornuftsmessig er en så flott person», skrver han.

I fjor fortalte Haavik til Se og Hør om hvordan drømmedama hans skulle være. Hun skulle bry seg om andre mennesker, ha et morshjerte og være interessert i andre:

– Det er veldig viktig, og så blir man jo forelsket i utseendet og personlighet. Det må være noen man blir forelsket i som jeg gjerne har samme interesser med. Siden troen er så stor i livet mitt, så håper jeg vi kan dele det.

Om han har funnet drømmedama nå gjenstår å se.

«Det er litt tidlig å si, men jeg håper det!» avslutter han.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,608FansLik
1,600FølgereFølg
246FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter