Hjem Kjendisnytt «Farmen»-vinner Per Gunvald og Karianne deler herlige babybilder og avslører ny endring

«Farmen»-vinner Per Gunvald og Karianne deler herlige babybilder og avslører ny endring

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Det var like før jul Per Gunvald Haugen og samboer Karianne Wahlstrøm delte nyheten om familieforøkelsen. Og for en måned siden ble de foreldre til lille Pernille.

Per Gunvald Haugen ble kjent da han vant farmen i 2020. Men å ha vunnet hjertet til konkurrenten Karianne Wahlstrøm synes han er enda større.

– Nå har vi hatt så mange dater, at vi kaller oss kjærester, sa Per Gunvald Haugen til Agderposten våren etter.

Karianne Wahlstrøm var en av deltakerne på Torpet, og kom inn på Farmen-gården i løpet av de siste ukene før finalen. Og det tok ikke lang tid før Per Gunvald fikk øynene opp for den sprudlende dama.

Paret har tidligere røpet at de begge fikk et godt øye til hverandre inne på «Farmen»-gården, og at de raskt tok kontakt med hverandre etter at innspillingen var over.

Og før jul for to år siden flyttet Karianne inn til Per Gunvald på småbruket hans.  Per Gunvald har to barn fra før, men Karianne har ingen. Da de flyttet sammen kunne de røpe at familieforøkelse sto høyt på ønskelista. Og nå går drømmen i oppfyllelse. 

Like før jul i fjor, kom gladnyheten: “Dette blir stas. Kommer ei lita tulle i mars, vi gleder oss”, skriver den vordende pappaen på instagram-kontoen sin. Her har han også delt et bilde av Karianne med en svært synlig baby-bump. 

Deler babybilder

Og for en måned siden delte paret at den lille jenta har kommet! Karianne delte et babybilde på egen Instagramkonto, der hun også røpet at den lille jenta heter Pernille.

I et nytt innlegg skriver hun nå at det har vært en god start på livet som småbarnsforelder.

«God start på mommylife. Smilet er det fineste smykket vi kan bære, spre det overalt. Tusen takk for alle fine gratulasjoner vi har fått.»

Selger småbruket

Paret kan også røpe ovenfor Se og Hør at de nå er på flyttefot. Småbruket (som du kan se bilder av nedenfor) er til salgs.

Det sjarmerende småbruket er på 80 mål, inndelt i to teiger på 40 mål hver og med jaktrettigheter knyttet til det lokale Løyte jaktlag. Eiendommen, som ligger i naturskjønne omgivelser, er plassert 35 minutter fra Risør, 40 minutter fra Kragerø, og 50 minutter fra Arendal. Salgsprisen er satt til 3 850 000 kroner.

Den tidligere «Farmen»-vinneren, som har bodd på småbruket i over to tiår, deler med Se og Hør at det føles litt rart å skulle flytte.

– Jeg har bodd der i 22 år. Men det blir bra med litt nytt og mindre kjøring fremover, forteller han.

Karianne Wahlstrøm, som flyttet inn på småbruket etter at hun og Per Gunvald ble et par, har tidligere fortalt til Se og Hør at hun hadde kjøpt seg inn i eiendommen. Nå snakker hun om det kommende salget:

– Per Gunvald har bodd der lenge og jeg har trivdes godt de årene jeg har bodd der, men vi er klare for noe nytt og det blir veldig forfriskende for oss, sier hun.

Hun beskriver småbruket som utrolig idyllisk og håper at de rette kjøperne vil finne veien til denne perlen.

Paret planlegger å bli i regionen, men ønsker å flytte til et mer sentralt område. De har ennå ikke kjøpt ny bolig, men har flere steder de vurderer.

Sjarmerende småbruk til salgs. Enebolig, dobbel garasje, uthus/låvestue , lekestue, 80 mål, jaktrettigheter. Ikke…

Posted by Per Gunvald Haugen on Tuesday, April 16, 2024
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com