Hjem Fremhevet Farmenparet avslører fremtidsplaner: – Vi hadde ikke vært sammen om ikke

Farmenparet avslører fremtidsplaner: – Vi hadde ikke vært sammen om ikke

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Forrige sesongs vinner av Farmen, Per Gunvald Haugen (46), var svært godt likt av de andre deltakerne under gårdsoppholdet. En spesiell deltaker fikk han et ekstra nært forhold til.

For noen måneder siden kunne Farmenvinneren lette på sløret, han har blitt kjæreste med Karianne Wahlstrøm.

– Jeg har veldig god kontakt med Karianne. Vi har besøkt hverandre mye, og vi små-dater og tar det rolig, har han tidligere uttalt til Aust Agder blad.

Karianne Wahlstrøm var en av deltakerne på Torpet, og kom inn på Farmen-gården i løpet av de siste ukene før finalen. Og det tok ikke lang tid før Per Gunvald fikk øynene opp for den sprudlende dama.

– Jeg la merke til henne når hun kom inn. Hun var sprudlende og hadde veldig bra utstråling, har han tidligere uttalt til God kveld Norge.

Og siden har det vært søt musikk. Mens Haugen bor på Gjerstad i Aust-Agder, bor Wahlstrøm i Oslo. Begge to har imidlertid hytte i Tvedestrand.

Planer om fremtiden

Per Gunvald har fra før tvillingene Anna og Lars Erik på 15 år. Karianne som er 16 år yngre har ingen barn, men legger ikke skjul på at det står høyt på listen over ønsker for fremtiden.

– Vi har snakket om å få barn sammen. Jeg hadde egentlig bestemt meg for ikke å få flere barn, men så treffer jeg Karianne – og så snur det helt. Der kan du se hvor fort det kan skje når man treffer den rette. Jeg hadde ikke kunnet hoppe inn i dette forholdet og være bestemt på at jeg ikke skulle få flere unger, sier Per Gunvald, til Klikk.no.

Og Karianne er enda mer bombastisk:

– Da hadde vi ikke vært sammen, for jeg vil ha barn. Jeg tenker at det er helt naturlig å tenke på det etter hvert, sier hun til Klikk.no.

Nå skal de nyte sommeren sammen og forteller til Klikk at de er opptatt av å tilbringe mye tid sammen.

Blåser i aldersforskjellen

Og selv om Haugen er drøye 16 år eldre enn Wahlstrøm, har de ved flere anledninger fortalt at det ikke er noe de bryr seg om i det heletatt.

– Det tenker vi ikke så mye på. Det går veldig bra. Og så er man ikke eldre enn man føler seg selv, det er viktig å holde seg ung så lenge man kan, har Haugen tidligere uttalt til Dagbladet.

Også Wahlstrøm blåser en lang marsj i aldersforskjellen mellom de to.

– Jeg synes det er tiltrekkende med livserfaring, det er noe mennesker får med årene. Jeg er glad for at Per har mye av det samtidig som han er leken til livet og er veldig ung av seg, sa hun i samme intervju til avisa.

Vi ønsker paret masse lykke til med fremtiden og alt den måtte inneholde. Det blir spennende å se om det kommer noen babynyheter etter hvert!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com