søndag, januar 26, 2020
Historier fra livet Den fattige mannen fikk endelig fast jobb. Overvåkingskamera fanger...

Den fattige mannen fikk endelig fast jobb. Overvåkingskamera fanger opp når han får sin første lønning!

-

Det rørende øyeblikket da en fattig mann fikk sin første lønn går nå viralt.

DailyMail forteller historien om den hjemløse mannen som fikk seg fast jobb ved en vindufabrikk i West Bromwich, England. Da mannen hadde vært innom kontoret for å motta sin første lønnslipp fanget et overvåkingskamera opp hva mannen gjorde da han kom ut av kontoret igjen.

Det er noen fantastiske gledesscener som virkelig viser hvor mye det betyr for folk å tjene sine egne penger.

Aaron Doyle jobber som sikkerhetsvakt ved fabrikken. Det var han som oppdaget hva overvåkingskameraet hadde fanget på film. Han bestemte seg for å dele det herlige øyeblikket med resten av verden. Til DailyMail sier han:

«Det ser kanskje ikke ut som noen big deal, men denne mannen har virkelig gjort inntrykk på meg. Reaksjonen da han hadde fått sin første lønning er bare helt fantastisk.»

I følge Dolye hadde denne mannen absolutt ingenting før han fikk seg jobb. Han fikk mat fra en lokal kirke, og delte alltid det han fikk med venner.

«Denne mannen vet aldri når hans neste måltid blir, allikevel tilbyr han meg alltid noe når han kommer på jobb om morgenen. Det kan være en sjokolade eller kaffe.»

Når du nå vet bakgrunnen til denne mannen, er det utrolig rørende å se hvor glad han blir for å ha fått jobb. Denne mannen viser hvor viktig arbeid er for folk, og hva det gjør med oss å få noe meningsfylt å gå til.

Se den rørende videoen nedenfor. Del og spre litt glede i dag!

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Kaster grisen utfor 70 meter – ble tvunget til å hoppe i strikk

Folk over hele verden har protestert kraftig etter at en fornøyelsespark i Kina tvang en gris til å hoppe strikkhopp. "Dette er dyremishandling av...

Forsker konkluderer: influensa ER verre for menn

Er det virkelig slik at menn blir sykere enn kvinner? Du er nok ikke alene om du...

Kvinne stanset bilen for å filme elg. Hva hun også fikk med på opptaket, fikk henne til å grøsse

Da den kanadiske kvinnen Audrée Tanguay Fréchette tilfeldigvis så en elg som sto og beitet i veikanten i Gaspésie i Quebec, stanset hun bilen...