Det var lørdag kveld lokal tid en FBI-agent skulle vise noen dansetrinn i nattklubben Mile High Spirits bar i Denver, Colorado i USA. Det gikk ikke helt etter planen!

I et videoklipp offentliggjort av CNN kan man se den unge FBI-agenten utføre dansetrinnene, til stor glede for en stor gruppe tilskuere som har samlet seg rundt ham. Da er det det fatale skjer.

Man kan se FBI-agenten ta sats før han tar en baklengs salto, hvor han halvveis gjennom saltoen mister pistolen sin. Den sklir ut av hylsteret han har skjult på ryggen og blir liggende på gulvet foran de måpende gjestene. Agenten bøyer seg umiddelbart ned for å plukke den opp igjen, men av en eller annen grunn går pistolen av – og treffer en av tilskuerne i benet.

Ettersom FBI-agenten ikke er arrestert er han heller ikke identifisert, men politiet i Denver har innledet etterforskning og vil vurdere en eventuell siktelse. Hvorvidt FBI-agenten hadde drukket alkohol i forkant av hendelsen vites ikke, og han skal heller ikke ha vært i aktiv tjeneste.

Tilskueren som ble truffet i benet skal i følge politiet i Denver bare være lettere skadet og komme fra hendelsen uten varige men.

Du kan selv se innslaget i videoen nedenfor:

Heldigvis gikk det bra denne gangen, men det er unektelig litt skummelt å tenke på at slike uhell overhodet kan skje.