mandag, mai 25, 2020

Fedre tilbyr gratis klemmer til avviste barn under Pride parade – les deres sterke budskap

Mest lest nå

«Vi var en gjeng som dro til pride-paraden i Pittsburgh i dag, vi hadde på oss «gratis pappaklem» og «gratis mammaklem» t-skjorter. Vi delte ut hundrevis av klemmer. Noen var superglade klemmer. Mens andre var som disse to…og det var for mange av dem.»

La meg fortelle deg om disse to.


Han ble sparket ut hjemmefra da han var 19, da foreldrene fant det ut.

pride
Foto: Howie Dittman

De har ikke snakket til han siden det. Han gråt på skuldrene mine. Klemte meg med alt han hadde. Jeg fikk føle litt av den smerten han bærer på hver dag. Han ble forlat av sine nærmeste.

Hennes historie? Jeg vet ikke detaljene. Men jeg vet hva jeg så fra andre siden av gata. Jeg fulgte ikke med. Da hun kom til meg hadde hun tårer i øynene.

pride
Foto: Howie Dittman

Hun stod foran meg og så opp på meg med et uttrykk av tristhet og hjelpeløshet som jeg aldri vil glemme. Hun klemte meg alt hun kunne. Og jeg klemte henne tilbake. Hun holdt taket en god stund, smeltet inn i meg, og takket med uendelig.

Og jeg kan ikke stoppe å tenke på henne. Hva hun må ha gått igjen i sin egen familie… de som er ment for å være der for henne uansett hva.

Hvem går hun til når hun trenger råd om kjærlighet, penger eller bare livet? Hvem deler hun gamle minner med som bare foreldrene hennes kan ha vært der for? Hva er helligdagene hennes som?

Hvor ofte håper hun for telefonsamtalen, med uendelig kjærlighet på andre siden av røret? Jeg kjenner ikke historien hennes. Men det føles ikke som et stort sprang å anta at hun har mistet de som burde elske henne mest og alltid.

Se for dere det, foreldre.

Se for deg at ditt barn føles så avvist av deg at de synker inn i armene på en fullstendig fremmed.

Og gråter uendelig bare fordi den fremmende har på seg en t-skjorte som tilbyr gratis klemmer fra en pappa. Tenk på dybden av smerten deres.

Prøv å forestille hvor dype de kuttene må være.

Vær så snill og hver den forelderen til et barn som må bære den byrden. Jeg møtte ALT for mange av dem, i alle aldre, i dag.

Og hvis du tilfeldigvis kjenner noen av disse menneskene, vær så snill og la dem vite at de kan nå ut når som helst om de skulle trenge en surrogatpappa å snakke med. Jeg vil være der.

Dette innlegget var skrevet av Howie Dittman og ble først publisert på Facebook-siden ”Love What Matters”.

Følg Sosialnytt på Google News!

129,739FansLik
1,351FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter