Hjem Historier fra livet Feilsendte SMS – det skulle forandre livet

Feilsendte SMS – det skulle forandre livet

Ved en feiltakelse ble Jamal invitert på Thanksgiving-middag hos Wanda, som trodde hun sendte sms til barnebarnet.

Historien om Jamal Hinton og Wanda Dench fikk viral oppmerksomhet i USA allerede i 2016. Ved et uhell sendte Hinton en invitasjon til Thanksgiving-middag, som var ment for barnebarnet hennes. Men etter dette har ikke de to som en gang var fremmede gått glipp av en eneste feiring sammen.

– Det har vært en fantastisk reise, sa Wanda Dench til Fox 10 Phoenix i 2021, etter at hun og Hinton delte sin sjette kalkunmiddag.

Jaman Hinton sier seg enig, og legger til at Wanda er en fantastisk person.

Den siste torsdagen i november hadde de to gode vennene Thanksgiving-middag sammen for sjuende gang.

Da Jamal Hinton fikk tekstmeldingen fra Wanda Dench, skjønte han at det var en feil, etter at Dench sendte et bilde av seg selv for å bekrefte om hun faktisk var Hintons bestemor.

– Du er ikke bestemoren min, svarte Hinton med en lattermild emoji lagt til i tekstmeldingen.

Hinton sendte så en selfie tilbake til «bestemor» så Dench skulle se at han ikke var barnebarnet hennes. Samtidig spurte han om han kunne komme innom for å spise middag likevel. Og Dench tok imot ham med åpne armer.

I fjor la Hinton ut en video på YouTube fra thanksgiving-middagen i 2020, da han og kjæresten var på besøk hos Dench. Dette var bare noen måneder etter at hun hadde blitt enke. Ektemannen Lonnie døde av komplikasjoner i forbindelse med koronasykdom.

– Jeg ønsker å takk til alle menneskene som har sendt meg omtanke, kondolanser og gode ønsker. Det kommer fortsatt til å ta mye tid, men når jeg får besøk av disse, så blir jeg veldig glad, sier Dench i videoen.

Det som begynte med en fremmed på middagsbesøk har utviklet seg til et vennskap. 8. september retweetet Hinton en video som Dench hadde lagt ut i sosiale medier der hun annonserte at hun hadde tatt sin første tatovering i en alder av 65 år.

– Gjett hvem som ble med meg, skriver Dench i videoen der Hinton dukker opp sammen med henne.

Etter årets Thanksgiving kan de også annonsere at de har startet firma sammen.

– Thanksgiving år 7! Fra år 1 som fremmede, til år 7 som familie, og nå også forretningspartnere! Jeg er utrolig takknemlig for familie, venner og fans. Sjekk ut nettsiden vår for vårt alkaliske sorte vann, skriver Jamal Hinton i tweeten.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com