in ,

Feirer 60 års bryllupsdag – i de samme klærne som de giftet seg med

På spørsmål om hva som har vært nøkkelen til et vellykket ekteskap som hittil har vart i seks tiår forklarer paret at de i løpet av årene har lært seg at det å unngå bekymringer, og at det å kommunisere dessuten er avgjørende for et lykkelig forhold.

– Bruk de ressursene du har og ikke forvent å ha alt du måtte ønske. Fokuser på behovene underveis og bevar troen, ha en positiv holdning og gjør ditt beste, sier Lucille ifølge nettstedet Upworthy.

Det er nå seksti år siden hun og Marvin lovet å elske og ære hverandre, bli trofast hos hverandre i gode og onde dager til døden skiller dem ad.


Ekteparet forteller at de hadde det som var et typisk bryllup for den tiden. Og pastoren som viet dem gjennomførte sin første vielse noen gang.

– Men selv om han var litt ustø så ble vi gift, sier Marvin.

Dessuten er det viktig å ha ganske like kjerneverdier, legger de til.

– Vi er begge ganske konservative. Vi var depresjonsbarn. Han ble født på begynnelsen av 30-tallet, og jeg kom med noen år senere som en slags overraskelsesbaby for foreldrene mine, forteller Lucille.

De er ikke i tvil om at det at de har hatt lignende bakgrunn og lignende mål her i livet har bidratt til at de har funnet veien de skal gå sammen.

I had the pleasure of working with Marvin and Lucille to celebrate their 60th wedding anniversary . This may be one of…

Posted by Katie Autry Photography on Thursday, August 20, 2020

Når de nå har gått gjennom så mange av livets opp- og nedturer hånd i hånd i alle disse årene, ønsket paret å markere diamantjubileet sitt på en helt unik måte.  De tok på seg antrekkene de hadde på seg på bryllupsdagen sin i 1960 – og lot fotograf Katie Autry forevige dem med enda et sett brudebilder.

Selv etter alle disse årene kom Marvin og Lucille fortsatt inn i klærne de hadde på seg for seksti år siden. Den hvite blondekjolen er håndsydd av Lucille.

– Det som tok lengst tid var å lage 52 knapper på ermene og nedover ryggen, røper hun.

Brudeparet giftet seg i en alder av 29 og 22 år liten kirke i Sterling, Nebraska.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Sofie Karlstad: – Som noen sa til meg, man kjøper ikke en Ferrari for å ha den i garasjen

Stortingspresidentens tale til ære for Shabana: – Fortsett med Mulla-løft!