tirsdag, januar 19, 2021

Fem år gamle Siri drept av fyllekjører – les pappaens hjerteskjærende hilsen til datteren

Mest lest nå

Sverige er i sjokk og sorg etter at en fyllekjører torsdag kveld tok livet av 5 år gamle Siri.

Torsdag kveld var Siri på vei hjem til Oskarström utenfor Halmstad sammen med faren og et ett år gamelt søsken da en annen bil plutselig kom rett mot dem i feil kjørefelt.

Faksimile Expressen

Bilene frontkolliderte, og Aftonbladet melder at den ene bilen ble kastet inn i et nærliggende fjøs, mens den andre endte i grøfta på andre siden av veien.


Mannen som satt i bilen som kom over i kjørefeltet og braste inn i Siri og familien blåste positivt på promilletesten. Han er nå mistenkt for fyllekjøring, grov uaktsomhet i trafikken, samt å ha forårsaket skade og annen persons død.

En kvinne i 60-årene som satt i den andre bilen omkom også i ulykken.

Sverige er opprørt etter den tragiske dødsulykken utenfor Halmstad, og det hjerteskjærende innlegget Siris far har lagt ut på Facebook i etterkant av ulykken er ifølge Aftonbladet delt tusenvis av ganger.

Faksimile Expressen.se

– Min lille kjære Siri, du har forlatt oss for alltid. Jeg gjorde alt jeg kunne for å prøve å holde deg i live, men en mann valgte å sette seg inn i bilen i påvirket tilstand og kjøre veldig fort på vår side av veien. Til slutt endte det lille fantastiske livet som du bare så vidt hadde fått starte på, skriver faren i innlegget.

– Du etterlater meg med et tomrom som ikke kan beskrives. Det var alltid deg og meg – hver dag. Jeg vil savne de varme klemmene dine da du møtte meg i døren, spilloppene og ideene dine om alt, fortsetter han.

Siri mistet livet på grunn av fyllekjører. Foto: Privat

Faren minnes også hvordan Siri ønsket at han skulle slutte å jobbe slik at de to kunne selge is sammen og være sammen hele dagen.

– Nå blir det ikke flere dager sammen. Jeg får ikke flere varme klemmer, og jeg får heller ikke legge deg og klø deg på ryggen til du sovner hver kveld. Pappa elsker deg Siri, og jeg vil alltid gjøre det fra bunnen av mitt hjerte.

En venn av familien har nå startet en innsamling for familien, og tre dager etter ulykken var det ifølge SVT samlet inn litt over 140 000 svenske kroner.

LES OGSÅ: 21-åringen tok dette bildet – timer senere frarøvet en fyllekjører henne både mann og barn

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter