in ,

Fem år gammel gutt redder hundevalpen sin fra å drukne i bassenget

skjermdump: Youtube

Et barn oppdager en hund som holder på å drukne i et basseng. Han hopper uti for å redde hunden – og og en voksen kommer løpende til for å hjelpe dem begge.

Det sies ofte at hunden er menneskets beste venn, men i dette tilfellet som ble fanget på et overvåkningskamera i Argentina vil trolig hunden si det går andre veien også.

En video av en 5 år gammel argentinsk gutt har gått viralt etter at gutten risikerte livet for å redde valpen fra å drukne i svømmebassenget utenfor huset der han bor.


Opptakene fra overvåkningskameraet viser gutten løpe mot bassenget etter at han har sett valpen ligge ubevegelig i vannet.

Gulf Today skriver at det er guttens familie som har delt opptakene fra overvåkningskameraet.

Her kan man se den to måneder gamle valpen nysgjerrig stå og titte oppi bassenget, før den mister balansen og faller uti bassenget.

Valpen som skal være en schæferhund er for liten til å klare å klatre opp av bassenget alene. Etter å ha slitt lenge prøver hunden å bare flyte på vannoverflaten.

Gutten er kun fem men skjønner umiddelbart at noe er galt når han ser valpen sin ligge midt i bassenget. Han hopper umiddelbart uti i vannet, og henter med seg hunden til overflaten.

Bildet fra overvåkningskameraet viser gutten løpe mot hunden som falt i vannet.

Med hjelp fra moren klarer gutten å få hunden trygt på land.

Familien skal ifølge Gulf Today ha fortalt media at fem-åringen nylig hadde lært seg å svømme – og godt var det!

Den heltemodige handlingen til gutten har vunnet hjerter over hele verden, og er delt i en rekke medier.

Ifølge familien led hunden av hypotermi da de fikk den opp av vannet som ikke var varmere enn rundt 5 grader. Men hunden overlevde og er nok kommet seg fint igjen nå. Men vi vil tro valpen har lært seg å ikke gå for nær bassengkanten.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

7 av 10 varer er dyrere på taxfree enn i nettbutikken

Slik skal TV 2 kapre unge: – Vi er tre «idioter» som kommer for å ta over TV-bransjen