in

Fem år gammel gutt redder livet til moren

Da Sal (5) hørte et brak, sto han opp og gikk for å undersøke saken.

Salvatore, som vanligvis bare kalles Sal, fant moren Katlyn bevisstløs i dusj-badekaret, med blod rennende fra hodet. Sal var livredd for at moren holdt på å dø, og løp og hentet sin to måneder gamle søster. Han pakket henne pent inn i et teppe før han bar henne ut til sofaen.

Deretter dro femåringen med seg en krakk fra kjøkkenet og ut til garasjen. Da han hadde åpnet garasjeporten løp han tilbake og hentet søsteren sin. Med en to måneder gammel baby i armene løp han over til naboen og ringte febrilsk på døren.

– Han sto der og holdt noe jeg trodde var en dukke, sier naboen Jessica Penoyer til ABC15.

Sal forklarte naboen hva som hadde skjedd. Hun ringte 911 umiddelbart, og dro selv over for å sjekke tilstanden til Katlyn.

Da Jessica kom inn på badet skulle det vise seg at mamma Katlyn hadde hatt et anfall.

– Han reddet livet mitt. Jeg hadde hodet under kranen i badekaret. Hvis han ikke hadde hentet hjelp ville jeg ha druknet, sier Sals mamma Kaitlyn til ABC15.

Dette var hennes andre anfall av denne typen siden svangerskapet. Katlyn sier alt hun husker var at hun la barna i sengene sine, for så å skulle ta en dusj etter en stressende dag.

– Jeg skrudde på dusjen, og det er alt jeg husker, sier hun.

Det neste hun husker er at hun våknet opp på sykehuset.

Brannvesenet var den første nødetaten som nådde frem etter at naboen hadde ringt 911.

Sal har blitt utnevnt «æresbrannmann» etter heltedåden og fikk både hjelm og skjorte av brannmennene i det lokale brannvesenet. Og de sier denne episoden viser viktigheten av å snakke med barna om hva de skal gjøre dersom noe er veldig galt.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

200 bønder støttet David – med stillhet

Slik kan man skape økonomisk frihet i 2021