Den fem år gamle gutten var på ferie sammen med moren sin. Plutselig setter han i et fryktelig skrik ved bassenget.

Laura Collins var på ferie med sin sønn Jack. De lå ved svømmebassenget og koste seg. Jack og Laura hadde nettopp badet, og var på vei til stolene sine. Laura ønsker å ta av Jack badebuksen og få på ham noe tørt. Men da hun prøver å dra av sønnen den våte badebuksen, setter han i et fryktelig skrik. Det skriver The Mirror.

«Det var det mest hjerteskjærende skrik, jeg noen gang har hørt», sier Laura.

«Det er en lyd, ingen mor noen sinne bør høre», sier hun videre.

Foto: Privat

Måtte rett til sykehuset

Noe var alvorlig galt, men Laura klarte ikke å se hva det var. Jack hadde ingen synlige merker eller skader. Likevel hadde han veldig store smerter. Laura skjønte at hun bare måtte kjøre ham rett til sykehuset.

Der fant legene ut at nettingen inne i badebuksen hadde snurret seg rundt Jacks penis. Nettingen satt så stramt, at Jack måtte få bedøvelse før de kunne klippe den opp.

Man skulle tro dette er en skade som ikke er så veldig vanlig. Men det viste seg at det ikke var første gang de ansatte ved sykehuset hadde sett et slikt tilfelle. Bare et par uker tidligere, hadde en annen gutt kommet inn med liknende skader.

LES OGSÅ
Ønsker å stoppe salget av engangsgriller
Foto: Privat

Advarer andre foreldre

Nå ønsker Laura å advare andre foreldre mot skadene nettingen i badebuksene kan forårsake. Hun anbefaler at man fjerner nettingen. Et annet alternativ kan være å la barna bade med underbukse under badebuksen.

Hjelp Laura med å spre denne advarselen. Del gjerne slik at vi kan unngå at flere barn skader seg i sommer.

Foto: Privat