lørdag, januar 16, 2021

Fem-åringens brev går viralt: Pitcher magisk investering for politiet

Mest lest nå

Fem år gamle Tessa sendte brev til politiet i håp om å få risikokapital til oppfinnelsen sin.

Kjære Mr Coleman, Kan du se meg? Selvfølgelig kan du ikke, det er et brev, starter Tessa henvendelsen med. Brevet sto nylig gjengitt i den britiske avisen Daily Mail

Fem-åringen har sendt brev til Australias føderale politi, ettersom de er en naturlig investor å ha med på laget for oppfinnelsen hennes. Brevet fortsetter: 


– Men hvis jeg var der og oppfinnelsen min var ekte, kunne du ikke. Vil du vite hva det er? Fortsett å lese. Oppfinnelsen min er InvisaMore! (det er en usynlighetskappe), skriver Tessa

Hun forteller politiet at hun fikk ideen da læreren hennes sa hun ikke skulle gjøre noe magisk fordi magi som for eksempel en usynlighetskappe ikke eksisterer.

– Bare en dum kommentar, mener Tessa som stiller seg kritisk til lærer Kims påstander.

– Det fikk meg til å tenke på da jeg gikk for å handle en bursdagsgave. Jeg så en kappe som ville virke usynlig når du kjøpte en app og så gjennom skjermen, skriver hun videre og legger til at «det hjalp til med å finne på oppfinnelsen».

Men utvikling av ny teknologi er som kjent ikke gratis. Det har også Tessa på 5 år skjønt. Og hun synes å mene hun har funnet en naturlig forretningspartner i politiet. 

– Jeg håpet du kunne investere i oppfinnelsen min. Bare i Vest-Australia alene har 421.394 gjenstander blitt stjålet. Med denne oppfinnelsen satser jeg på at vi kan få tallet ned til 200 og kanskje null, sier hun og selger inn med pitch selv en garvet corporate banker på Wall Street ville misunne henne.  

Tessa poengterer ganske korrekt at en usynlighetskappe «kan hjelpe mye på undercover-oppdrag». 

– Takk for at du hørte meg, jeg vil gjerne ha et svar, avslutter den fremoverlente femåringen. 

LES OGSÅ: Se kvinnens vakre takkebrev til stefaren

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter