in

Fem storsatsinger basert på virkelighetens dramatikk som kommer på Netflix i 2022

skjermdump: Youtube

Det er noe eget ved filmer som er basert å dramatiske historier fra virkeligheten. Sjangeren har mange fans som i løpet av 2022 har mye spenning å glede seg til.

Hollywood har en lang historie med å låne fra virkeligheten når det kommer til filmideer.

En rekke strømme- og produksjonsselskaper ser ut til å ha oppfattet at det finnes et stort publikum som liker sanne historier.

I 2022 ser det ut til at filmskapere har tatt ekstra spennende dypdykk gjennom arkivene, i håp om å lage den neste store gjenopplivingen av virkeligheten.

Her er fem storsatsinger fra Netflix som kommer i løpet av 2022, der historien er basert på virkeligheten.

Home Team

Skjermdump: Netflix/Youtube

Den suspenderte NFL-treneren Sean Payton trener et klønete ungdomslag i fotball i håp om å gjenoppta kontakten med sønnen sin i denne komedien basert på en sann historie.

Ifølge Esquire er sportskomedien basert på Sean Payton – den tidligere hovedtreneren i New Orleans Saints som, etter å ha blitt suspendert av NFL, fylte fritiden sin ved å trene sin 12 år gamle sønns ungdomsfotballlag.

Medvirkende: Kevin James,Taylor Lautner,Rob Schneider

Against the Ice

To menn kjemper for å overleve i Grønlands storslåtte landskap på leting etter et forsvunnet kart.

Basert på beretningene til den danske polfareren Ejnar Mikkelsen, følger Against the Ice Mikkelsens ekspedisjon i 1909 med slede- Nybegynner Iver Iversen er med som besetningsmedlem i et forsøk på å motbevise USAs antatte eierskap til Nordøst-Grønland.

Ted K

Denne dokuserien baserer seg på et sjeldent intervju og følger una-bomberen Ted Kaczynski fra han var ung intellektuell til han ble et av de mest fryktede menneskene i USAs historie.

Sharlto Copley spiller Kaczynski i filmen, og sporer hans bortgjemte liv i Montana mens hans forakt for det moderne samfunn går over til hevnhandlinger.

Father Stu (kommer i april)

Mark Wahlberg går nok en gang inn i bokseringen i Father Stu – denne gangen portretterer han Stuart Long.

Longs bane som er en kommende Los Angeles-bokser, tar plutselig en omvei når motorsykkelulykken hans får ham til å tenke nytt om sitt kall.

Med veiledning av en søndagsskolelærer oppdager Long sin skjebne til å bli en katolsk prest.

Operation Mincemeat (Mai)

Operasjon Mincemeat er basert på et faktisk oppdrag utført under andre verdenskrig. Vi følger to britiske etterretningstjenestemenn mens de jobber med å skjule den allierte invasjonen av Sicilia ved å plante misvisende informasjon om en død mann som de kler som en marineoffiser.

Med Colin Firth, Kelly MKacdonald, Matthew Macfadyen og Jason Isaacs på rollelisten vil dette Netflix-dramaet garantert få oppmerksomhet fra kritikere denne våren.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

eldre

Vil gjøre det trygt for eldre å bo lenger hjemme

Legen ba Lena om å slanke seg og trene mer – Så fikk hun vite hva som var den egentlige grunnen til plagene