søndag, april 18, 2021

Fembarnsforeldre får kreftdiagnose med få måneders mellomrom

Mest lest nå

Alle foreldres verste mareritt er vel at det skal skje barna deres noe, eller at det skal ramme en selv noe som forhindrer en i å være til stede for barna.

Daily Mirror meddeler at mor til fem, Sarah Thawley, fikk diagnostisert alvorlig brystkreft like etter at hun hadde født sin yngste sønn i mars 2020. I desember, samme år, fikk faren, Steve, diagnostisert kreft i magen.

Sarah fikk den fryktede beskjeden, at hun bare hadde noen måneder igjen å leve. Hun kjempet med nebb og klør, og fikk fortsette behandlingen hjemme hos familien. I oktober viste undersøkelsene hennes bemerkelsesverdige resultater, og Sarah gjenvant håpet om å få følge barna gjennom deres oppvekst.


Steve, derimot, fikk vite at hans kreft hadde nådd stadie fire. Og igjen ble familien tynget med bekymringer for fremtiden.

En venn av familien, som hadde truffet Steve gjennom at han var fotballtrener for hennes sønn, og blitt kjent med Sarah da hun stilte opp på kampene, bestemte seg for å hjelpe det svært så uheldige foreldreparet.

Hjelper familien med maraton og innsamlinger

En venn av familien oppdaterer nesten daglig på Facebook om hvordan det går med familien. Hun har også opprettet en innsamlingsaksjon som hittil har samlet inn litt over 110.000 norske kroner for å hjelpe dem.

UPDATE cracked £13,000 🥳🥳🥳🥳🥳So, who’d have thought it? Exactly a week since I set the GoFundMe page up and we are a…

Posted by Marina Whitwam on Monday, March 29, 2021

Sammen med enda en annen, arrangerte parets venn et halvmaraton, for å samle inn penger som Steve og Sarah kunne bruke til å dra på ferier sammen med barna, etter det forferdelige året de hadde hatt.

Det skjer så mye med hele familien, når et familiemedlem blir alvorlig sykt. I Steve og Sarah sitt tilfelle gjaldt det begge foreldrene. Da er det godt å kjenne støtten fra gode venner og fra lokalsamfunnet, som vil dem vel og gjorde en stor innsats for å hjelpe!

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter