søndag, april 18, 2021

Fembarnsmor deler bilde av kroppen sin, nå hylles hun av mødre verden over!

Mest lest nå

Brenda Stearn kommer opprinnelig fra Mexico, en dag sendte hun en melding til feil nummer, som viste seg å bli begynnelsen på Brendas eventyrlige liv som voksen.

Mottakeren av meldingen ble nemlig senere Brendas ektemann, og sammen bor de nå i Ohio, USA, skriver Delbart.

Post partum

Etter å ha født sitt femte barn, ble Brenda deprimert. Deler av hennes ulykke var at kroppen langt i fra var som den tidligere hadde vært. I et samfunn som har stort fokus på det ytre, er det lett for å føle seg mindre verd når kroppen endres fullstendig.


En dag klarte imidlertid Brenda å se kroppen som noe sterkt og fantastisk. På Instagram delte hun et bilde og skrev :

«Sannheten er at min kropp er sterk og vakker… og det er din også»

Hun fortsetter med å fortelle at hun tok bildet fordi det var på høy tid at vi feirer vår egen skjønnhet, uansett hvordan kroppen ser ut!

Både ris og ros

Brenda delte mange bilder, for å rette oppmerksomhet mot at det er fantastisk å bli mor, selv om det kan medføre at kroppen blir totalt forandret.

Hun viser stolt frem kroppen, og har fått både ris og ros for å dele så åpent fra livet sitt. Heldigvis har rosen overgått risen, og Brenda har gjort noe fantastisk for å bidra til at kvinner ikke skal skamme seg over mamma-kroppen.

LES OGSÅ: Sønnen tar et bilde av morens mens hun soler seg – hun blir først rasende men så takknemlig

Det viktigste budskapet Brenda kan minne oss alle på, er at barn ser mødrene sine som en helhet! De skiller ikke mellom utseende og oppførsel, de bryr seg vel så mye om hva mødrene tenker og gjør, hvordan de er, med hele seg!

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter