onsdag, mai 19, 2021

Fikk beskjed om at babyen kunne dø i koma. Så bredte det seg et stort smil over guttens ansikt

Mest lest nå

Lille Michael var bare to uker gammel, da han ble kjørt til sykehuset etter at hjertet hans plutselig stoppet hjemme. Den lille gutten havnet i koma, og foreldrene fikk beskjed om å forberede seg på det verste.

«Han var 14 uker og tre dager gammel, og vi la ham for natten som en hvilken som helst annen baby», sier Michaels mamma, Emma Labuschagne ifølge Daily mail.

«Men klokka 5 stoppet hjertet hans. Ord kan ikke beskrive smerten vi følte da», sier hun videre.


«Vi så babyen vår uten pust, gispende etter luft mens hjertet hans stoppet og ambulansefolkene jobbet med å redde livet hans», sier hun videre, og legger til:

«I det øyeblikket, trodde jeg ikke Michael ville overleve. Men jeg er så glad for å kunne forteller, at det gjorde han. Han overlevde en hjertestopp utenfor sykehuset. Bare syv prosent gjør det.»

Foto: Privat

Våknet med et stort smil

På sykehuset, havnet Michael i koma. Foreldrene fikk beskjed om det var liten sjanse for at han noen gang ville våkne.

Men legene tok feil. Etter fem dager, våknet lille Michael med et stort smil som bredte seg over hele det lille ansiktet hans. Han så rett og slett lykkelig ut.

Legene var redd Michael hadde pådratt seg en hjerneskade, men en scanning av hodet viste at han ikke hadde fått noen skader etter å ha ligget i koma i fem dager.

Foto: Privat

Trenger en hjerteoperasjon

Men selv om lille Michael lever i beste velgående, og har blitt ti måneder stor, trenger han likevel en hjerteoperasjon. Michael har en svulst på hjertet, som må fjernes. Operasjonen kan ikke utføres før han er nærmere åtte måneder.

Operasjonen er veldig vanskelig, og det er et sykehus i Boston som er veldig flinke til akkurat den type operasjoner. Men det koster.

Michaels mamma opprettet en innsamling på nettsiden GoFundMe, der de håper de vil få inn nok penger til å betale for operasjonen.

Vi krysser fingrene for lille Michael og ønsker han og familien alt godt. 

Foto: Privat

LES OGSÅ: Den lille jenta skrev en siste beskjed før hun døde. Hvem hadde trodd at den skulle få så store ringvirkninger?

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter