mandag, november 18, 2019
Historier fra livet Hun fikk en billig forlovelsesring av mannen sin. Butikkdamen...

Hun fikk en billig forlovelsesring av mannen sin. Butikkdamen kalte det for «patetisk»

-

Mannen min har ikke mye penger, det har ingen av oss. Vi spinker og sparer for å betale regningene og for å få mat på bordet. Etter nesten 2 år som kjærester bestemte vi oss for å ikke vente lenger. Vi ville gifte oss.

Jeg tenkte ikke en gang på ringene. Jeg ville bare gifte meg med min beste venn. Men han sparte sammen akkurat nok penger slik at han kunne kjøpe to matchende ringer fra Pandora. De var av sterlingsølv. Det er disse som nå sitter på fingeren min, og jeg er så stolt av dem.

Da vi skulle kjøpe ringene, kom det bort en dame som jobbet i butikken. Hun ville hjelpe oss. Hun sa: «Kan dere tro at noen menn kjøper disse ringene som forlovelsesringer? Så patetisk!».

Da hun sa disse ordene kunne jeg se hvordan mannen min sank sammen. Han følte seg allerede dårlig fordi han ikke hadde råd til dyrere ringer, han følte seg allerede mislykket. Han spurte meg om og om igjen; «Er du sikker på at du blir fornøyd med disse ringene? Er du sikker på at de er god nok?»

Han var så opptatt av at jeg skulle være fornøyd, redd for at jeg ikke skulle ville gifte meg med han på grunn av ringene.

Det er ikke ringene som betyr noe, det er omtanken som ligger bak dem. Vi kjøpte ringene og gikk.

Jeg ville giftet meg med denne mannen om så ringen kom fra en 10-kroners spilleautomat. Hvorfor har det blitt slik at samfunnet forventer at en mann må kjøpe en forlovelsesring til tusenvis av kroner for å være «god nok»?

Når ble materialistiske ting viktigere enn kjærlighet?

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Min mann var så redd for at jeg ikke ville ha han, på grunn av at han ikke hadde råd til en dyr ring. Han var redd for at kjærligheten min ville blekne på grunn av materialistisk ting. Verden har gjort at det har blitt slik, og det er så trist.

Jeg har aldri vært så lykkelig i hele mitt liv som jeg er nå, og jeg kunne ikke drømt om å dele det med noen andre enn min mann.

Jeg har en forlovelsesring til rundt tusen kroner, jeg har fått min livs kjærlighet ved min side og jeg er lykkeligere enn jeg noensinne kunne forestilt meg.

Historie: Ariel Desiree McRae

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Siste nytt

Arrangerer kjøttkonferanse i 2020: – «jeg forsvarer kjøttspiserne»

David Bodiroza fra Falkenberg i Sverige elsker å ha kjøtt til alle måltid. Han er lei av det negative...

Her er Jamie Olivers`s oppskrift på nydelig potetgrateng

Denne retten kan du enten la være selve hovedretten eller du kan bruke den som tilbehør til biff, kylling...

Maine coon-katten Lotus, tar Instragram med storm

Den svenske katten Lotus er like stor som et barn. Og da mener vi ikke som en liten baby....

Da brannmannen så gutten uten språk, sjokkerte han alle ved å snakke med ham

Det var en kald januarkveld i Manchester, New Hampshire. Den lille gutten stod med store øyne i døra til...

Jenta med den uvanlige sykdommen inspirerer folk over hele verden

14 år gamle Nikki Lilly har en uvanlig sykdom som gjør at ansiktet hovner kraftig opp. Men i stedet...

Pitbullen Sasha reddet baby fra flammene

Både moren og babyen lå og sov, da det begynte å brenne. Heldigvis var pitbullen Sasha våken, og reddet...