Forsiden Historier fra livet Hun fikk en billig forlovelsesring av mannen sin. Butikkdamen kalte det for...

Hun fikk en billig forlovelsesring av mannen sin. Butikkdamen kalte det for «patetisk»

Mannen min har ikke mye penger, det har ingen av oss. Vi spinker og sparer for å betale regningene og for å få mat på bordet. Etter nesten 2 år som kjærester bestemte vi oss for å ikke vente lenger. Vi ville gifte oss.

Jeg tenkte ikke en gang på ringene. Jeg ville bare gifte meg med min beste venn. Men han sparte sammen akkurat nok penger slik at han kunne kjøpe to matchende ringer fra Pandora. De var av sterlingsølv. Det er disse som nå sitter på fingeren min, og jeg er så stolt av dem.

Da vi skulle kjøpe ringene, kom det bort en dame som jobbet i butikken. Hun ville hjelpe oss. Hun sa: «Kan dere tro at noen menn kjøper disse ringene som forlovelsesringer? Så patetisk!».

Reklame

Da hun sa disse ordene kunne jeg se hvordan mannen min sank sammen. Han følte seg allerede dårlig fordi han ikke hadde råd til dyrere ringer, han følte seg allerede mislykket. Han spurte meg om og om igjen; «Er du sikker på at du blir fornøyd med disse ringene? Er du sikker på at de er god nok?»

Han var så opptatt av at jeg skulle være fornøyd, redd for at jeg ikke skulle ville gifte meg med han på grunn av ringene.

LES OGSÅ
Laura la ut toppløsbilde av seg selv og fikk høyst uventede reaksjoner

Det er ikke ringene som betyr noe, det er omtanken som ligger bak dem. Vi kjøpte ringene og gikk.

Jeg ville giftet meg med denne mannen om så ringen kom fra en 10-kroners spilleautomat. Hvorfor har det blitt slik at samfunnet forventer at en mann må kjøpe en forlovelsesring til tusenvis av kroner for å være «god nok»?

Når ble materialistiske ting viktigere enn kjærlighet?

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Min mann var så redd for at jeg ikke ville ha han, på grunn av at han ikke hadde råd til en dyr ring. Han var redd for at kjærligheten min ville blekne på grunn av materialistisk ting. Verden har gjort at det har blitt slik, og det er så trist.

Jeg har aldri vært så lykkelig i hele mitt liv som jeg er nå, og jeg kunne ikke drømt om å dele det med noen andre enn min mann.

Jeg har en forlovelsesring til rundt tusen kroner, jeg har fått min livs kjærlighet ved min side og jeg er lykkeligere enn jeg noensinne kunne forestilt meg.

Historie: Ariel Desiree McRae

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Politiet advarer: Ikke svar hvis du blir oppringt fra 112

Mange har den siste tiden opplevd å bli ringt opp fra nummeret 112, politiets eget nødnummer. Nå går politiet ut og advarer mot å...

Politiet refser fulle tenåringsforeldre – Har man valgt å få barn, følger det noen forpliktelser med

Politiet opplever ofte at når de plukker opp fulle ungdommer helt ned i 15-årsalderen, så kan ikke foreldrene hente barna sine fordi de enten...

Linn Skåber med klar oppfordring til foreldre: La barna kjede seg

Linn Skåber (49) er sjeleglad for at hun selv kjedet seg masse i oppveksten. Hun mener det er årsaken til at hun er så...

Trygg trafikk: Ikke kjør barna til skolen

Skolen er i gang etter ferien og mange barn ferdes langs veiene. Kjører du barnet ditt til skolen for å sikre at barnet kommet...

Småbarnsmoren ble lei av det lange, hvite håret sitt – se den store forvandlingen

Christal er en hardtarbeidende mamma som har kommet til det punktet at hun er veldig lei av utseende sitt. Hun er trøtt av sitt...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT