torsdag, januar 20, 2022

– Selv familiemedlemmer kondolerte oss da vi fikk vite at datteren vår hadde Downs

Mest lest nå

I 2014 ble lille Indy født. Hun kom til denne verden med diagnosen Down syndrom. Foreldrene Rory og Joey var ubeskrivelig stolte av sin nyfødte datter. Hun var så nydelig. Så perfekt. Men det tok ikke lang tid før foreldrene møtte på meninger som såret. Meninger om at mennesker med Down syndrom ikke er like mye verdt.

Foreldrene som begge var countrysangere ville gjøre noe med disse meningene. De ville lage en film som viste hvor perfekt deres lille datter er, at Down syndrom ikke gjør et menneske mindre verdt.

Pappa Rory forteller til today at selv familiemedlemmer kondolerte foreldrene med diagnosen datteren deres var født med.


«Gud gjør ikke feil.» 

«Dette er en så merkelig respons til fødselen av et barn. Dette er hva samfunnet forteller folk – forteller oss alle. Åh, du fikk ikke et normalt barn. Du fikk noe som er mindre verdt. Disse meldingene finnes der ute.»

Foto: Today
Foto: privat

Rory forteller videre:

«Indy er en gave, akkurat som alle andre barn med Down syndrom. De kommer i alle størrelser og fasonger. Noen lærer raskt, andre sent. Noen er stille, andre høylytte. Noen krabber tidlig mens noen, slik som Indy, bruker god tid. Men de er alle nydelige. Alle er gaver fra himmelen.»

Foreldrene begynte å lage videoen sin. Men før den ble publisert opplevde Rory noe av det verste vi mennesker opplever i livene våre. Konen Joey døde av kreft. Han sto igjen som aleneforsørger for lille Indy.

Foto: Today
Foto: privat

Nydelige Indy er nettopp grunnen til at Rory har klart å gå videre i livet etter konens bortgang, og bearbeide sorgen.

«Hun putter et smil rundt munnen på en pappa som skulle ha grått. Hun er gleden i livet til en familie som skulle vært opphengt i tristhet.

Da Indy ble født var jeg og Joey overbevist om at dette var barnet som Gud ønsket at vi skulle ha, og vi hadde rett.»

Foto: Instagram
Foto: Instagram

«Jeg kan ikke forestille meg en situasjon hvor Joey ikke hadde fått oppleve de to årene hun fikk som mamma til Indy. Hun fikk så mye glede og kjærlighet av datteren sin. 

Gud visste dette. Han ordnet det slik. Det var hans gave til henne. Akkurat som Indy er min gave i livet nå.»

Nedenfor kan du se pappa og datteren Indy gjeste et talkshow hvor de forteller historien sin. 

LES OGSÅ: Faren stakk da han fikk vite at datteren hadde Downs syndrom. Men den nybakte moren tok affære

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,608FansLik
1,600FølgereFølg
245FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter