Hjem Historier fra livet Fikk dødelig infeksjon av å bite negler

Fikk dødelig infeksjon av å bite negler

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

En kvinne fra Skottland fikk en infeksjon i tommelen etter å ha bitt neglen for langt ned. Dette førte til en kraftig infeksjon som kunne ha kostet kvinnen livet.

Det er den neglebitende kvinnens venninne, Karen Peat, som har delt den skumle historien på Facebook for å advare andre neglebitere.

Vennen, som ønsker å være anonym, fikk en stor, gul blemme på tommelen etter at hun hadde bitt neglen litt for langt ned. Hun oppsøkte to forskjellige apotek, og snakket med flere farmasøyter. De anbefalte henne å smøre fingeren inn med magnesium, og å dekke den til.

Men fingeren ble ikke det minste bedre. Til slutt bestemte hun seg for å ta en tur til legevakten. Da var tommelen stor og gul og veldig vond. Det skriver Newsner.

Foto: Facebook / Karen Peat

Måtte hasteoperere

«Dette er en beskjed til alle neglebitere der ute: STOPP!», skriver Karen i Facebook-innlegget sitt.

«En jeg kjenner, som biter negler, endte opp med å bli hastekjørt til Glasgow Royal sykehus i dag fordi hun hadde bitt neglen så langt ned at det ble infeksjon i fingeren», skriver hun videre.

Karens venn ble sendt direkte til operasjonssalen. Infeksjonen hadde begynt å spre seg, og legene fortalte at den var på vei opp armen. Hadde ikke den neglebitende vennen kommet seg til legevakten i tide, kunne hun ha mistet livet.

«Så vær så snill, slutt å bite negler», avslutter Karen i innlegget sitt.

Foto: Facebook / Karen Peat

På bedringens vei

Noen dager etterpå, skrev Karen en ny oppdatering, med bilde av fingeren. Fingeren er fortsatt rød og litt hoven, men infeksjonen er borte. Karen skriver av venninnen er på bedringens vei.

«Operasjonen gikk fint, og etter å ha fått intravenøs antibiotika i noen dager, ser finger slik ut nå. Minus neglen, som mest sannsynlig aldri kommer til å vokse ut igjen. Men for å se positivt på det, nå er det en negl mindre å bite», skriver hun.

Foto: Facebook / Karen Peat

LES OGSÅJohn mistet livet av å bite negler 

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com