Hjem Historier fra livet Fikk en «goodie bag» med kinobillett for 27 års lojal tjeneste hos Burger King – Internett svarte med å gi ham 3,9 millioner kroner i «bonus»

Fikk en «goodie bag» med kinobillett for 27 års lojal tjeneste hos Burger King – Internett svarte med å gi ham 3,9 millioner kroner i «bonus»

Kevin Ford hadde vært ansatt hos Burger King i 27 år. Han ble belønnet for lang og tro tjeneste med en goodie bag som inneholdt en kopp fra Starbucks, to kulepenner og en kinobillett.

Kevin Ford (54) har jobbet på Burger King-restauranten på Las Vegas internasjonale lufthavn i 27 år. Han har ikke vært borte fra jobben en eneste dag.

Franchiseselskapet HMS Host som rekrutterer ansatte til hamburger-kjeden bestemte seg for å gi 54-åringen en påskjønnelse for lang og tro tjeneste. Ford var glad for å få en uventet overraskelse, og filmet hendelsen på Instagram.

Selv om han etter 27 år kun fikk litt småting som selskapet antagelig har hatt liggende uttrykte han takknemlighet i videoen.

– Jeg er glad for alt, jeg er takknemlig for alt jeg får. Jeg har vært gjennom mye. Det er et flott selskap, jeg har vært der i 27 år, sier han ifølge Today i innlegget.

Selv om Ford er takknemlig i videoen, skapte det reaksjoner hos mange som så det. Videoen gikk viralt.

Fords datter Seryna bestemte seg for å opprette en Go Fund Me-kampanje for å hedre faren som har jobbet så hardt for å forsørge henne og søsknene.

«Mannen i denne videoen er faren min. Han har jobbet på samme sted i 27 år og det er riktig som han sier at han aldri har gått glipp av en eneste dag på jobb», forteller datteren på Go Fund Me-siden.

Hun forteller at faren var alenefar da han begynte å jobbe på Burger King, og fikk omsorgen for henne og hennes eldre søster.

«Da familien vår vokste og han giftet seg på nytt, fortsatte han å jobbe der på grunn av den fantastiske helseforsikringen han som fagorganisert fikk gjennom denne arbeidsgiveren. Dette sørget for at alle hans fire døtrene kom gjennom videregående skole og høyskole med full helseforsikring», forteller Seryna.

Hun sier at faren fortsetter å jobbe der. Og selv om han ser ung ut, så nærmer han seg pensjonsalder, og det vil koste ham mye å pensjonere seg.

Datteren sier videre at de ikke på noen måte ber om penger eller forventer noen penger – men dersom noen har lyst til å velsigne faren deres så håper de å få inn nok til at han kan besøke barnebarna sine.

De 13.000 som mener Kevin fortjener en ordentlig bonus har tilsammen donert 388.000 dollar, tilsvarende rundt 3,9 millioner kroner.

Ford selv sier til Today at han er helt overveldet.

– Jeg er takknemlig for alt, for hver dag jeg våkner opp, for at jeg kan gå på jobb, for at jeg kan være en god borger og være en god amerikaner og gjøre min del, sier han.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com